Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, azt pontosan hogy értitek egy szakítás után, hogy "Neki csak a pénzem kellett. "?
Férfiként mondom, hogy ezt főleg azok a férfiak mondják, akik nem értenek a nőkhöz, de a pénzük miatt azért szoktak lenni kapcsolataik.
A csóró, csajozásban béna férfiaknak nincs igazán nőjük.
A tehetős, csajozásban béna férfiaknak szokott nőjük lenni, de sajnos az a nő sem azért van velük, mert annyira kívánja a férfit szexuálisan.
ez a rinya akkor jön elő amikor a csaj a férfi szemében nem nyújtott semmit a "pénzéért cserébe".
lehet, hogy a csaj azt hiszi, hogy ő nagyon jó párja volt a pasinak, a pasi azonban csak egy pénztemetőnek látja a csajt.
a pasi úgy látja, hogy ő beletette többek között a lóvéját is a kapcsolatba a nő ennek fejében pedig semmit sem nyújtott, vagy amit nyújtott az édeskevés volt.
4:
Ezt kinek szántad? Ha nekem(2), akkor kifejtem.
Soha nem kellett komolyabban egy nőre költenem, hogy meg tudjam őt tartani barátnőnek, akár éveken keresztül is.
Anélkül is tudtam mindig jónőt találni hosszabb távra, hogy bármilyen komolyabb összeget "rá"költöttem volna.
Soha nem vettem nőnek még ruhát, nem vettem ékszert és nem vittem őket étterembe, nem vittem nyaralni még nőt. Nincs szükségem ilyenekre, hogy olyan nőt találjak aki a tenyeremből eszik, pusztán azért mert vonzódik hozzám.
Szülinapra, névnapra valami izét adok, hagy örüljön a fejének, meg ugyanilyet Karácsonykor. Ha szórakozni megyünk, meg én fizetek, de ezek nem nagy tételek, meg mióta az eszemet tudom így csinálom őket.
Van abban valami amit írsz kérdező, a legutóbbi kapcsolatom után én is szívtam a fogam kicsit utólag. Néha azt érzem egyes nőknek nem lehet a kedvére tenni, valahol kicsit frusztráló, hogy sokatok teljesen természetesnek veszi, hogy egy férfi költ rátok és meghív mindenhova és ezért egy köszönet sem jár legtöbbször, sőt amint van egy kis gond el is felejtitek.
Pl. legutóbb 3 hónapig jártam egy lánnyal akit természetesen mindig én hívtam meg italra, olykor elmentünk enni valamit, vagy szórakozóhelyre természetesen én fizettem be, én furikáztam a kocsimmal, stb. Viszont a munkám miatt gyakran nincs elég energiám és kedvem sem mindig érdekes programokat szervezni és messzire utazgatni, a szokványos helyeinket ahová beülünk persze már unta, otthoni filmnézést, időtöltés szintén nem igazán kötötte le. Aztán ezekből kifolyólag vége lett, nem éreztem, hogy ő bármit is adna ehhez a dologhoz, de elvárások voltak, pedig neki más dolga nem volt mint kiöltözni a seggét berakni a kocsiba. Belefáradtam a dologba és még neki állt feljebb, hogy én nem törődtem vele eléggé, nem voltam elég kreatív szerinte és hozzátenném, hogy amúgy egy átlagos és egyébként aranyos csaj. Nagyon nem egyedi az esetem és ilyenkor a végén azért a férfi embert fusztrálja a dolog, hogy a lehetőségeihez képest próbál megfelelni, de nem elég és amit addig tett, az semmibe van véve, mert ugye tökre"természetes" ez ebben a mai világban is ahol lassan embereknek már kajára sincs pénze és megtankolni a kocsiját.
26F
Értem a kérdésed, nő vagyok.
Sok csóró, béna pasi írja itt, hogy milyen számítóak, és szemetek a nők, mert a férfinak csak a pénzét nézik.
Nos, nem csak a pénzét. De nyilván egy olyan férfi, akit nem vág földhöz, hogy havonta egyszer-kétszer elvigye a barátnőjét étterembe, moziba, színházba sokkal vonzóbb, mint az, akinek hó végére még kenyérre sem jut. Értem én, hogy ők is emberek, és nekik is kell a szex. De akkor is ez van.
Az állatvilágban is meg lehet nézni. Az erősebb hím több nőt kap. Az emberek világában nem feltétlenül a testi erő számít, ennek szerepét nagy mértékben átvette a pénz.
Ez van, ez evolúció, nem a nőket kell szidni.
Mielőtt lehurrogtok, én nem tartom magam kifejezetten anyagias nőnek. Dolgozom, és többet keresek a férjemnél. Viszont, amikor összejöttünk igenis elvártam, hogy elvigyen randira, és ott ő fizessen! Totálisan kiborultam mindig is az olyan pasiktól, akik az egyenjogúság nevében a randi után benyújtották a számlát az elfogyasztott vacsoráért. Modortalan és illetlen, én nem randizom ilyennel.
Szerintem is ezt azok hajtogatják, akik csak a pénzükkel tudnak nőt fogni. Akkor meg ne a nőt hibáztassák! Nyilván ki lehet szűrni, hogy a nő azért randizik-e valakivel, mert márkás autója van, vagy azért, mert vonzódik hozzá.
Gazdag pasik azonnal erre gondolnak, ha szakít velük a nőjük.
A nem gazdagok meg arra, hogy "biztos azért nem kellettem neki, mert csóró vagyok". Ez már csak így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!