Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire szoktak "kegyetlenek"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szoktak "kegyetlenek" lenni az exek szakítás után?

Figyelt kérdés

A barátnőmnél lakom, mindenem itt van, de úgy érzem már nem sima a kapcsolat, nem nagyon akar elengedni és igazából nem tudom meg lehet-e az elcuccolást békésen oldani. Kocsim nincs, haverok ebbe nem akarnak beleavatkozni. Még én sem tudom mi legyen, de túl sokat tud rólam és félek azért.

Mennyire szokásuk tönkretenni az embert? Én legalábbis anyámtól azt láttam, hogy apámat teljesen kisemmizte, persze passzívan.

2014. febr. 28. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbálkozzon, ne foglalkozz vele, pergesd le. Szedd össze a cuccodat, kulcs az asztalra és lépj.Minden jót kívánva. A lényeg előre nézz, és soha ne hátra. Rólad meg annak pampog akinek amit akar, azzal te ne foglalkozz.Még ha az egész világot is összefogja ellened, azzal se törődj, te tudod az igazad, a többi lényegtelen. Rosszat ne mondj róla, akár mit is csinál-őt minősíti.
2014. febr. 28. 21:51
 2/2 anonim ***** válasza:

mindegy békés vagy sem jó darabig még utánad is köp ha összefuttok véletlenül

cuccolj, xarj rá, lépj tovább

2014. febr. 28. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!