Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az újrakezdésről? A káposzta tényleg jó (jobb) melegítve?
Figyelt kérdés
Már 2x szakítottunk a barátommal 2, ill. 1,5 év után... de megint közeledünk egymáshoz. Össze vagyok zavarodva, és tudom, nincs erre szabály, de harmadszor újrakezdeni?
Ti mit gondoltok róla, általánosságban?
19l/20f
2014. febr. 3. 21:28
1/9 anonim válasza:
A káposzta az tényleg jobb felmelegítve, de a kapcsolat az nem. Tapasztalatból mondom.
2/9 anonim válasza:
Ezzel is belehet kerulni a guinnes rekordok konyvebe :) ... folytassatok csak kitartoan
3/9 anonim válasza:
Nem jobb. Ha már egyszer szétmegy egy pár, annak oka van.Szerintem harmadjára meg pláne rossz ötlet. Ne húzzátok egymás idejét..
4/9 anonim válasza:
Ejj már ezek a káposzták. Vecsési vagy? :D
5/9 anonim válasza:
Sok tejföllel, kenyérrel, részegen jó! Másnap dupla megbánás!
6/9 anonim válasza:
Ha már kétszer is szakítottatok, akkor nem tudom, mit akartok még. Okkal lett vége annak a kapcsolatnak.
Arra válaszolj: ha újrakezdenétek, tudnátok máshogy csinálni, mint eddig? Vagy megint előjönnének a régi gondok? Ez alapján mérlegelj.
7/9 anonim válasza:
Nekem nem vált be, és valószínű újra nem próbálnám ki. Ha ez a második sajnos csatlakoznom kell. De ez a te döntésed, lehet tanulsz belőle majd egy jót.
8/9 anonim válasza:
te vagy az Timi? :)
de most komolyan
amúgy én a helyedben benne lennék, ha ilyen sokáig működött, akkor most is fog, csak változtassatok azon amiért szakítottatok
9/9 anonim válasza:
Az en káposztám is jobb volt felmelegítve, vagyis hogy szakítás után össze jöttünk. Tegnap megis vége lett :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!