Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell túl lépni egy szakításon? Mennyi idő múlva lesz jobb?
Szia!
Semmilyen használható tippet nem tudok adni :(
Mi négy hónapja szakítottunk a barátnőmmel(3 és fél évig voltunk együtt) és még nem sikerült továbblépem. Egyszerűen nincs kedvem más lányokkal randizni.. Tudom hogy ez nem válasz a kérdésedre de legalább látod hogy van sorstársad :)
6-12 hónap ha még szeretted
van amikor több
Szia!
Jelenleg én is ezt érzem hogy nem kell senki más, mert senki sem hozzáfogható...Sajnálom hogy Te is ilyen helyzetben vagy...:(
Öt és fél év? Az nem semmi. Sajnálom. :(
Igazából annyit tudsz csinálni, hogy minél gyakrabban foglalod el magad olyan dolgokkal, amik kikapcsolnak és - ha csak rövid időre is, de elfelejtetik veled a szakítást. Hallgass sok zenét, olvass (Alessandro Baricco könyveit csak ajánlani tudom), nézz filmeket, sorozatokat, találkozz gyakrabban a barátnőiddel/barátaiddal, stb.
És legyél türelmes. Az idő begyógyítja a sebeket többnyire.
Kitartás!
Próbálj meg minél több olyan dologba kezdeni, amihez neki semmi köze, és még előtte sosem csináltad. Az új szokások, hobbik vagy más törzshely annyi új élménnyel fog meglepni, hogy azok szépen lassan felülírják a régi emlékeket.
Próbálj az életed egy másik fontos tényezőjére koncentrálni (munka, tanulás, család, haverok vagy egy új hobbi). És ne várj csodát - nem egy-két hónap alatt leszel túl a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!