Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki aki tud valami gyógymódot szerelmi bánatra? Már átsírtam az éjszakát de sajnos nem jobb. Úgy néz ki véget ér a majdnem 3 éves kapcsolatom és erőre van szükségem hogy ki tudjak szállni belőle. Honnan merítsek erőt?
Jaj drágám. Nagyon sajnállak. :-(( Nincs olyan gyógymód, ami mindenkinek megfelel... Nekem az használt, hogy olvastam, írtam, zenét hallgattam, sétáltam és anyukámmal beszéltem rengeteget. Valamint a legrosszabb éjszakákon (az elején) bevettem egy-két Valeriana-t és legalább tudtam aludni.
Próbáld meg ezeket! :-) Biztos a barátaid ki tudnak mozdítani ebből.
Sok-sok erőt kívánok neked hozzá!!
Köszönöm! :(
Csak nekem ő volt az első és még mindig szeretem és amúgy is nagyon ragaszkodó típus vagyok és egyszerűen nem tudom mi lesz hogy lesz, fèlek az egésztől, nem tudok aludni, remeg a gyomrom:( ez borzasztó! Nem voltam még ilyen helyzetben de hát miért is lettem volna olyan szerencsés aki megússza ezt :(
Ha lany vagy irj privatba!
Amugy en mar 1honapos kapcsolat miatt is sirtam 2napig, szoval el se tudom kepzelni ez milyen lehet:(
de sztem menj el az edzoterembe, eddz fenekre es akkor tobb lehstoseged lesz hogy felszedj eggyet:)
Hogy mit tudsz csinálni? Semmit, csak beletörődni. Magától el fog múlni egy idő után, addig is valami nyugtatót lehetne szedni (akár természetest, akár valami gyógyszert), ha akarsz; vagy valamivel el tudod terelni a figyelmedet (filmek, mesék, képregények, mozgás, barátnők, igazából bármi...).
Nem létezik sajnos semmilyen igazi gyógymód, csak az idő.
Megértelek, hidd el! Az első után én is 2 évet szenvedtem, addig hozzá se szóltam más pasihoz... na a másodiknál már nem követtem el ezt a hibát. Elmentem bulizni és pasiztam, ez jobb volt, hamarabb el is felejtettem az exem.
Sajnos senki nem olyan szerencsés, hogy ne élné ezt át.
A gyógynövényes nyugtatót tényleg ajánlom, az nem káros, viazont megnyugszol kicsit.
Első voltam.
örü
j inkább nekedn legalább idáig is volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!