Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Sajnos nagyon rossz a szemem,...

Sajnos nagyon rossz a szemem, a bal szemem az elmegy, de a jobb sajnos nagyon gyenge A kontakt lencséröl szeretnék érdeklödni?

Figyelt kérdés

Pl.: ha benne van a szemedbe akkor nem zavar?

Attol fèlek hogy ha bele teszem a szemembe nagyon irritál majd

Mert ha pl. Valami kis por belemegy a szemembe engem az is irritál, és ha a kontaktlencse a szemembe lenne èszre se venném hogy a szemembe van?

Lètszives akinek kontakt lencséje van, segítsen hogy mien tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban, és ajánlja e vagy nem?

Ès kb mien áron lehet csináltatni?

2014. febr. 1. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
ezért kell elmenni lencseillesztésre és betanításra, ott kiválasztják a neked megfelelő lencsét, ami jó a szemedre és megtanulod, hogyan kell kezelni, hogy ne legyen piszkos ill jól legyen feltéve
2014. febr. 1. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Most hordasz szemüveget?
2014. febr. 1. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Azért legyen szemüveged is

(Vannak időszakok mikor nagyon kényelmetlen tud lenni

a k.lencse)

2014. febr. 1. 14:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Van szemüvegem csak nem hordom,
2014. febr. 1. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:

A lencsét nem érzed, max akkor ha már kiszárad vagy kosz van alatta. Nem zavaró egyáltalán. Én sokszor el is felejtem hogy a szememen van és elalszok este anélkül hogy kivenném... na ez reggel lesz kellemetlen.

Én sem hordtam sose a szemüveget, a lencsétől meg féltem sokáig, de örülök hogy ennek ellenére is rávettem magam, neked is csak ajánlani tudom. Kezdetben menj el egy optikába, 3-5000 ft egy vizsgálat próbalencsével. Ott kiderül milyen kell és mennyi lesz. Sokféle van.

2014. febr. 1. 21:37
 6/10 A kérdező kommentje:
köszike szépen
2014. febr. 2. 09:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

Van szemüvegem csak nem hordom," csak gratulálni tudok hozzá, így még jobban romlik a szemed

2014. febr. 2. 12:01
 8/10 A kérdező kommentje:
tudom hogy hordanom kéne, csak nagyon nem áll jó nekem :O
2014. febr. 2. 15:20
 9/10 anonim ***** válasza:
73%
ja, mert biztos jobb félig vakon élni
2014. febr. 2. 15:49
 10/10 A kérdező kommentje:
háát nem,de majd akarok új szemüveget csináltatni nyáron amit majd hordok
2014. febr. 2. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!