Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagyott a barátnőm 2.5 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a barátnőm 2.5 év után mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Csak hosszan tudom elmesélni sajnos.. Szóval kezdem magammal F/18 vagyok a barátnőm 17 lett nem rég.. Ő Győrben lakik és koleszos , én Pesten. Egy játékban ismerkedtünk meg 2 nyárral ezelőtt , rengeteget beszélgettünk aztán végül elmentem hozzá és dúlt a szerelem. Onnantól kezdve minden egyes hétvégén találkoztunk , és minden egyes szünetbe végig együtt voltunk. Rólam tudni kell nagyon örültem neki hiszen szó szerint lánybarátom sincsen.. Idén viszont egyre rosszabb lett a helyzet elkezdett rá nyomulni egy kilencedikes gyerek (Ő 11.-es lett idén) eleinte nem érdekelt mert már sok embert koppintott le de egyszer bevallotta hogy elkezdett iránta érezni valamit.. Meg tudtuk beszélni és lerázta a gyereket. De a legrosszabb a mostani téli szünetben volt... Szokásosan együtt voltunk utolsó nap könnyes bucsú és csókolozás a keletiben. Ez még szombaton volt.. Vasárnap próbáltam felhívni de ki volt kapcsolva (gondoltam megy koleszba majd ott bekapcsolja). Már nagyon kezdtem aggódni aztán este már este 8 volt végre írt. Később bevallotta hogy hazavitte bemutatni azt a gyereket.. Nagyon kivoltam rángatóztam az idegtől hogy miért.. (Szünetben többször mondta hogy elhagy de sose gondoltam komolyan) Most meg azt mondta a héten hogyha megváltozok (új ruhák ; haj stílus viselkedés stb.) akkor megint szeretni fog.. Viszont egyre jobban összemelegedtek a gyerekkel már most azt írta este hogy szakít velem , és hétvégén a csávóval megy haza.. Nagyon kivagyok semmihez sincs kedvem és nem tudom mit kezdjek magammal.. Már semmi sem ugyanolyan mint régen és folyton csak szenvedek. Írta hogy hónapok óta nem szeret már annyira ezért tudott továbblépni... Később meg azt írta hogy szeret még de vele érzi jól igazán magát (Gyerekről annyit kell tudni egész nap a nyakában liheg rajzolgat neki verseket ír meg minden percben kedvesen beszél vele ha meg a barátnőm annyit mondott neki kopj le már elbőgte magát) Amikor mondta hogy szakít megígértem neki hogy nem fogok többet neki írni de nem bírom.. Nem hogy a szerelmem volt de tényleg a legjobb barátom is akinek mindent ellehetett mondani akinek minden reggel és este írtam.. Nagyon rossz érzés. Tudom hogy most teljesen összevan zavarodva miután szakítottunk rám írt hogy nem tud aludni mert a képeinket nézi.. Tudom hogy amit most leírtam zavaros meg összevissza egy kicsit de mégis mit kéne tennem? Eddig szó szerint nem is csináltam mást hétvégén mint hogy vele voltam.. Most meg végleg azzal a tudattal leszek hogy mással van.. Nem tudok aludni nem tudok már semmin se nevetni.. Mit csináljak?

2014. jan. 8. 00:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Gyereket nem tudnám megverni sajnos mert valami küzdősportot csinál évek óta... Mindenben én voltam neki az első de ha esetleg visszajönne hozzám mert rájön hogy szeret nem tudnék már úgy lenni vele hogy ki tudja miket csinált azzal a gyerekkel... A másik meg nem tudnék neki úgy írni hogy már nem az enyém...
2014. jan. 8. 01:28
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ezen a mondaton akadtam fent:

"Most meg azt mondta a héten hogyha megváltozok (új ruhák ; haj stílus viselkedés stb.) akkor megint szeretni fog."

Mi ez már? Kb ez annyit jelent, ha más ember leszel akkor szeret... Na ne már.

Figyi. Az a legjobb ilyenkor, ha teljesen kizárod az életedből. pl töröld ki a telefonszámát, ha közösségi oldalon ismerősök vagytok onnan is töröld, szabadulj meg a közös fényképektől, a tőle kapott cuccoktól ha vannak , smsektől...mindentől, ami rá emlékeztet.

Szakíts meg vele minden kapcsolatot, és el tudod felejteni, hidd el nekem. Ez a legjobb módja.

Aztán gyászold meg. Ha sírsz az is jó. Engedd ki a fájdalmat, és minden mást amit érzel.

Aztán pedig amikor készen állsz, kezdj el ismerkedni, eljárni otthonról, szórakozni, és randizgatni:) és találni fogsz olyan lányt aki megérdemel téged és valóban szeretni fog.

És ha esetleg vissza akarná könyörögni magát, ne engedd, mert újra és újra meg fog bántani.

27/N

2014. jan. 8. 01:33
 13/18 A kérdező kommentje:
Megpróbálom köszi :(
2014. jan. 8. 01:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb hogy úgy érzem még így is megtudnék neki bocsájtani...:(
2014. jan. 8. 01:41
 15/18 anonim ***** válasza:
i
2014. jan. 8. 02:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az idő segít hidd el! Tapasztalat!

2-3 hónap múlva is fogsz emlékezni de már ennyire nem fog fájni! Csak számold a napokat!

Egyszer majd mint egy szép első szerelemre fogsz gondolni!

Ha nagyon nem bírod küldd el Neki az alábbi számot:

http://www.youtube.com/watch?v=tYc2h_DqFqQ

Sírj nyugodtan, és irkálj sokat (magadnak az érzéseidről, pozitív és negatív egyaránt!) mert ez meggyorsítja a feldolgozást! Amit kiírsz magadból érzéseket annyival könnyebb leszel utána! Főleg ha alszol is rá egyet!

Vagy elégeted a papírt amire írtál!

Ezt a technikát pszichológus is ajánlja.

Olyan ez mint a gyász folyamat.

Egy kapcsolatot is el kell gyászolni belül. Ez folyamat. Senkinek nem megy csettintésre.

"Ami nem öl meg az erősít" - saját tapasztalat (nekem mindig ez segített - ezt mondogattam magamban amikor fájt és így lett:)

2014. jan. 8. 02:10
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az előző válaszolónak is
2014. jan. 8. 02:28
 18/18 tevetke ***** válasza:

Teljesen egyetértek a 12-essel! Én is ezt csináltam, amikor már tudtam, hogy végleg vége a dolognak, mindent, ami hozzákötött, ami ráemlékeztetett, attól megszabadultam. És amikor éreztem, hogy "letargiába" süllyednék, akkor tudatosan kerestem a barátok, haverok társaságát. Eljártam sörözgetni, ide-oda. Nekem pl pszichiáter mondta, hogy ilyenkor a legjobb egy kis környezetváltozás. Egy pár napos kirándulás vagy rokonokhoz elutazni egy hosszú hétvégére. Igaz nekem annyival volt könnyebb dolgom, hogy nyár elején szakított velem a barátom. Nyár közepén meg esedékes volt egy fesztivál, helyre is rakott, egészen máshogy álltam a dolgokhoz utána.

Egyébként ezen én is kiakadtam, hogy 15 éves srác miatt dobott, de leginkább azon, hogy "Most meg azt mondta a héten hogyha megváltozok (új ruhák ; haj stílus viselkedés stb.) akkor megint szeretni fog." Ez nagyon felszínes és bunkó dolog...

25N

2014. jan. 8. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!