Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a barátnőm 2.5 év után mit tegyek?
Én ezen a mondaton akadtam fent:
"Most meg azt mondta a héten hogyha megváltozok (új ruhák ; haj stílus viselkedés stb.) akkor megint szeretni fog."
Mi ez már? Kb ez annyit jelent, ha más ember leszel akkor szeret... Na ne már.
Figyi. Az a legjobb ilyenkor, ha teljesen kizárod az életedből. pl töröld ki a telefonszámát, ha közösségi oldalon ismerősök vagytok onnan is töröld, szabadulj meg a közös fényképektől, a tőle kapott cuccoktól ha vannak , smsektől...mindentől, ami rá emlékeztet.
Szakíts meg vele minden kapcsolatot, és el tudod felejteni, hidd el nekem. Ez a legjobb módja.
Aztán gyászold meg. Ha sírsz az is jó. Engedd ki a fájdalmat, és minden mást amit érzel.
Aztán pedig amikor készen állsz, kezdj el ismerkedni, eljárni otthonról, szórakozni, és randizgatni:) és találni fogsz olyan lányt aki megérdemel téged és valóban szeretni fog.
És ha esetleg vissza akarná könyörögni magát, ne engedd, mert újra és újra meg fog bántani.
27/N
Az idő segít hidd el! Tapasztalat!
2-3 hónap múlva is fogsz emlékezni de már ennyire nem fog fájni! Csak számold a napokat!
Egyszer majd mint egy szép első szerelemre fogsz gondolni!
Ha nagyon nem bírod küldd el Neki az alábbi számot:
http://www.youtube.com/watch?v=tYc2h_DqFqQ
Sírj nyugodtan, és irkálj sokat (magadnak az érzéseidről, pozitív és negatív egyaránt!) mert ez meggyorsítja a feldolgozást! Amit kiírsz magadból érzéseket annyival könnyebb leszel utána! Főleg ha alszol is rá egyet!
Vagy elégeted a papírt amire írtál!
Ezt a technikát pszichológus is ajánlja.
Olyan ez mint a gyász folyamat.
Egy kapcsolatot is el kell gyászolni belül. Ez folyamat. Senkinek nem megy csettintésre.
"Ami nem öl meg az erősít" - saját tapasztalat (nekem mindig ez segített - ezt mondogattam magamban amikor fájt és így lett:)
Teljesen egyetértek a 12-essel! Én is ezt csináltam, amikor már tudtam, hogy végleg vége a dolognak, mindent, ami hozzákötött, ami ráemlékeztetett, attól megszabadultam. És amikor éreztem, hogy "letargiába" süllyednék, akkor tudatosan kerestem a barátok, haverok társaságát. Eljártam sörözgetni, ide-oda. Nekem pl pszichiáter mondta, hogy ilyenkor a legjobb egy kis környezetváltozás. Egy pár napos kirándulás vagy rokonokhoz elutazni egy hosszú hétvégére. Igaz nekem annyival volt könnyebb dolgom, hogy nyár elején szakított velem a barátom. Nyár közepén meg esedékes volt egy fesztivál, helyre is rakott, egészen máshogy álltam a dolgokhoz utána.
Egyébként ezen én is kiakadtam, hogy 15 éves srác miatt dobott, de leginkább azon, hogy "Most meg azt mondta a héten hogyha megváltozok (új ruhák ; haj stílus viselkedés stb.) akkor megint szeretni fog." Ez nagyon felszínes és bunkó dolog...
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!