Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek ez így normális? Elhagyott a barátom 2év után bövebben lent
elmesélem röviden a sztorit ... én nem akartam vele össze jönni addig nyagatott ameddig bele nem mentem ..
jártunk huzamban egy évet .. egyszer el dobta azt hogy ö szakítani akar..akkor aznap megbeszéltük a dolgokat .. rá pár hónapra megint fel dobta azt hogy ö szakít rá adásul facebookon dobot..kijött hozzám ki hozni a cucaimat..elnézte azt hohy térden állva könyörögtem neki h ne hagyon el...kinevetett és elment letörölt minden honan.......rá pár hónapra fel bukantt hogy ö megbánta hogy el dobot magától és hogy hülye volt..mondom jó probáljuk meg mégegyszer..megígért nekem minden szépet hogy igy ugy lesz..most megint dobot facebookon..azóta se láttam..de szoktam vele irni...pár napja irtam vele hogy mivan vele meg ilyenek azt írta semmi..kérdem tőle te nem kérded meg tőlem hogy élek e vagy halok ? a válasza az volt h ö direkt nem kérdezte meg..és az a vicc az egészbe hogy mikor dobot előtte lévő nap minden szerelme voltam..
nem értem mit érez az ilyen ember..
vélemények?
Beszéld meg ezt egy totál ellenkezően cselekvő nőtársaddal.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Magadnak kerested a bajt, ezután idd meg a levét. Saját károdon tanulod meg te is (egyébként én is azon tanultam meg).
Ha valaki nem úgy bánik veled, ahogyan azt megérdemelnéd, akkor hagyd ott, és ne foglalkozzál többet vele. Ennyi a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!