Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Visszafogja magat konyorogni? Menny ido alatt jon ra egy srac hogy nem talal jobbat?
Figyelt kérdés
A baratom szakitott velem azt mondta nem szeret igazabol nem ertem mert nem egy felkapott srac mert ha en nem jarok vele akkor senki mert kover nem helyes de nekem ennek ellenere szeretem es nekem igy tetszik ahogy van. Mennyi ido alatt fog rajonni hogy nem talal jobbat nalam? Sok kozos dolog volt bennunk. Anmugy en meg felkapott lany vagyok.2013. dec. 17. 21:33
11/17 anonim válasza:
ha ő szakított veled, akkor szerintem nem nagyon fogja visszakönyörögni magát. Meg, miért kéne, hogy könyörögjön?
12/17 A kérdező kommentje:
Ha azt mondom hogy ronda vagyok es buta azt el lehet fogadni ha az ember magarol mondja?
2013. dec. 17. 21:43
13/17 anonim válasza:
van ilyen férfitípus: becsajozna, nem megy, visszajön :D
14/17 A kérdező kommentje:
Egyszer mutatta hogy milyen csajokba volt szerelmes. Anyam ha fiu lennek soha nem tennem ilyen magasra a mercet. Egyik csaj ugy nezett ki hogy azt hittem hirtelen meleg leszek.
2013. dec. 17. 21:47
16/17 A kérdező kommentje:
Vicceltem nem vagyok lezbi
2013. dec. 17. 21:52
17/17 Költőnő? válasza:
ha ilyen felszínes vagy és ezt erősítetted benne, h kövér, csúnya és nem népszerű és legyen boldog, h Te ennek ellenére vele vagy: Önmagában már jobb társat talált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!