Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Visszafogja magat konyorogni? Menny ido alatt jon ra egy srac hogy nem talal jobbat?
Figyelt kérdés
A baratom szakitott velem azt mondta nem szeret igazabol nem ertem mert nem egy felkapott srac mert ha en nem jarok vele akkor senki mert kover nem helyes de nekem ennek ellenere szeretem es nekem igy tetszik ahogy van. Mennyi ido alatt fog rajonni hogy nem talal jobbat nalam? Sok kozos dolog volt bennunk. Anmugy en meg felkapott lany vagyok.2013. dec. 17. 21:33
1/17 anonim válasza:
Szerintem te nagyképű vagy és nem fogja visszakönyörögni magát. Nem szeret, pont.
2/17 anonim válasza:
Én is szakítottam volna egy ilyen beképzelt felszínes ribivel.
3/17 anonim válasza:
Mivel ő szakított veled, ezért kétlem, hogy a közeljövőben vissza akarná magát könyörögni hozzád.
5/17 anonim válasza:
" Menny ido alatt jon ra egy srac hogy nem talal jobbat?"
XDDDD
Hidd el.Már talált.
6/17 A kérdező kommentje:
Mi ebben a nagykepuseg? Azt hogy szep vagyok en igazabol lesz@rom csak mindenki ezt mondja nekem akkor csak szep lehetek nem?
2013. dec. 17. 21:37
8/17 anonim válasza:
Hiába vagy szép, az nem sokat számít, ha nincs mögötte értékes ember.
9/17 anonim válasza:
De beképzelt vagy, egek... Én is szakítottam volna.
Nem fogja magát visszakönyörögni, valószínűleg nem egy kapcsolatfüggő barom.
Ha annyira felkapott vagy, menj, vigasztalódj máshol.
10/17 A kérdező kommentje:
Nem talalt pedig probalkozott hallottam hiret. De en ot szeretem
2013. dec. 17. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!