Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt olvastam és mondják, hogy a fogamzásgátló tabi visszafogja a peteérés, ovulációt, mert hogy azt hiteti a hormon a szervezettel, hogy mintha terhes lenne. De akkor mért tapasztalom magamon mégis a (normál) folyásomon a változásokat ugyanúgy?
Figyelt kérdés
Menstru után nincs, száraz, aztán lassan több lesz, ragacsos, a ciklusom közepén több, és olyan nyálkás, nyúlékony, aztán megint visszafogott, s a kicsit több a menstur előtt, valahogy igy.
De ez nem csak akkor megy így, ha van peteérés, (hogy ciklus közepén, peteéréskor jellegzetes a folyás)? Mert akkor hogy is van ez?
2008. aug. 13. 19:53
1/2 anonim válasza:
a fogamzasgatlo tabletta altalaban a peteerest akadolyozza. de a 21 nap utan mindig van 7nap szunet, akkor kovetkezik be a peteeres ill. a menstruacio. remelem jol mondtam. :)
2/2 anonim válasza:
nekem pont fordítva van. Amit leírtál az volt régi "rendes" folyásom. Mióta tabit szedek vmi új van.. :S de a tabitól van biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!