Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek szemétség volt ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szemétség volt ez tőle?

Figyelt kérdés
Egy hete szakítottunk a barátommal. Ma meg megtudtam, hogy egy másik lánnyal egy régi haverjával összejött. Tényleg nem volt már jó a kapcsolatunk, de szerintem szemétség volt, hogy szakítás után rögtön összejött egy másik lánnyal. Szerintetek?

2013. nov. 21. 13:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy rosszul esik, de nem csalt meg, tehát nincs min kiakadnod.

Amúgy nem írtál sok mindent a kapcsolatotokról (meddig tartott, mennyi idősek vagytok stb.).

2013. nov. 21. 14:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Több mint négy évig tartott. 19 és 20 évesek vagyunk
2013. nov. 21. 14:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor vagy ennyit ért neki a kapcsolatotok, vagy búfelejtőnek kell az új nő, akit rövid úton ki is fog dobni.
2013. nov. 21. 15:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Az enyém a szakitás napján összejött mással.- Na ehhez mit szólsz??? :D
2013. nov. 21. 16:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor van ez szerintem ha már kapcsolat alatt kiszeretett belőled és meggyászolt mielőtt még vége lett volna, tehát akkor már túllépett amikor szakitottatok vagy sose szeretett igazán és nem is volt min túltennie magát. Vagy lehet, hogy tényleg csak azért csinálta, hogy minél előbb elfelejtsen, vagy hogy ezzel idegesitsen. Sok oka lehet ennek. Az én exem szakitás napján (pár órával később) összejött mással. Gondolhatod ez hogy esett. Már megvolt neki mellettem is gondolom, azért ilyen instant a dolog...ez esett igazán szarul.
2013. nov. 21. 16:59
 16/17 anonim ***** válasza:
a szakítás okozta fájdalmakra ez a legjobb amit tehet az ember...! én is így csinálnám és kevesebb stressz,idegesség lenne.
2013. nov. 22. 07:59
 17/17 anonim ***** válasza:
miért jobb ettől? nem értem miért könnyebb így hisz a régit akkor is le kell zárnia magában, akkor is előtör az emléke főleg ha nem gondolja végig hanem eltereli a figyelmét attól még a felszin alatt szerintem ott marad és nem üti ki az új partner de lehet csak én gondolom igy
2013. nov. 22. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!