Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakít a cigi miatt?
Figyelt kérdés
A pasim azt mondta hogy szakit ha cigizek. szerintetek tegyem le azért mert ő ezt mondta ?2013. nov. 2. 23:17
11/22 A kérdező kommentje:
#10 Énis ilyen vagyok. de nehéz most döntenem. köszi a választ
2013. nov. 2. 23:31
12/22 anonim válasza:
ne tedd le:) nem vagytok még olyan régóta együtt, hogy ennyire elkezdjen megváltoztatgatni.. gondolom volt randi, tudhatta hogy cigizel,mégis bevállalt, most meg hirtelen szakítani akar? akkor szakítson!:) van még ezer jobb, aki azért szeret aki vagy
13/22 anonim válasza:
"ne tedd le"
Bocs, de te egy idióta vagy. Ép ésszel, hogy lehet valakit arra biztatni, hogy NE tegye le a cigit? Miféle kicsavart lelkivilágú emberek vannak itt?!
14/22 anonim válasza:
Tegyed le a cigit sztem, hát melyik a fontosabb, a pasid vagy egy füstölgős rúd? Mérlegelj!
15/22 anonim válasza:
Szerintem a srác vesztes. Hogy lehet valakinek ezt mondani? A cigi rossz, persze, ezt mindenki tudja, de ha szeretne, akkor nem jönne elő ilyen gyerekes dologgal, hogy amiatt szakít. Szerintem előzd meg és szakíts te. Keress valakit, aki úgy szeret ahogy vagy és normálisan próbál közeledni hozzád és a dolgaidhoz. Ha cigizel, megpróbál leszoktatni, nem pedig elhagyni..
16/22 anonim válasza:
Ki akar egy bűzbombával mutatkozni? majd ha sárgul a fogad szexi lessz :)
17/22 anonim válasza:
Én is dohányoztam, de ha nekem jött volna ilyennel valaki a kapcsolatunk elején, hogy önző és gyenge vagyok és nem vagyok rá tekintettel, kinevettem volna és közöltem volna, hogy tipli van és keressen mást :D Mint a mellékelt ábra mutatja, le is szoktam, de saját döntés alapján. K**vrára nevetségesek és főleg képmutatóak egyes exdohányosok.
18/22 anonim válasza:
Gondolom mikor megismert, tudta, hogy cigizel. Akkor most mi jogon mond ilyeneket? pf
Én nem akarnék együtt lenni olyan emberrel, aki meg akar változtatni. Ha tényleg szeretne, nem szakítana emiatt, hanem segítene leszokni.
19/22 A kérdező kommentje:
Nem tudja hogy cigizek. volt szó róla és azt mondta hogy ha megtudja hogy cigizek akkor szakít. De ha bocsánatot kérek + leteszem akkor talán van esély rá hogy nem szakít. amúgy 16évesek vagyunk 4hónapja együtt
2013. nov. 3. 09:21
20/22 anonim válasza:
Így már mindjárt más. 16 évesen miért cigizel? nem akarlak kioktatni meg semmi, és főleg nem lenne hiteles sem, ha én beszélnék, aki 17 évesen szokott rá, de semmi értelme..
Miért nem tudja hogy cigizel, ha már 4 hónapja együtt vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!