Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakít a cigi miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakít a cigi miatt?

Figyelt kérdés
A pasim azt mondta hogy szakit ha cigizek. szerintetek tegyem le azért mert ő ezt mondta ?

2013. nov. 2. 23:17
1 2 3
 1/22 zotanbro ***** válasza:
ha fontos neked leteszed ha nem akkor meg egészségedre :D
2013. nov. 2. 23:18
 2/22 anonim ***** válasza:
31%
akkor szokj le ha te akarsz.. ne akarj más ember miatt változni.. ha arra kér hogy tedd le akkor nem szeret annyira hogy elviselje...
2013. nov. 2. 23:19
 3/22 Moszuke ***** válasza:
53%
ennyi
 4/22 anonim ***** válasza:
95%
Neked kell eldöntened. Én se járnék bagós csajjal...
 5/22 anonim ***** válasza:
92%

azért nem mindegy hogy mennyi ideje vagytok együtt

ez egyébként egy jó ok lehet arra hogy leszokj arról a méregről

6/22 anonim ***** válasza:
100%

ha vele vagyok akkor nem szoktam cigizni, az meg hogy a szabadidőmben mit teszek szerintem abba nincsen sok beleszólása.. mikor vele vagyok nem érezni rajtam meg amúgy sem:)

amúgy volt pasim aki miatt megérte letenni, de soknak pont ezért adtam ki az útját inkább. nem tetszik akkor menjen.. :)

2013. nov. 2. 23:20
 7/22 Moszuke ***** válasza:
100%

jajj időközben betüremkedett a második válaszoló.. szóval én az első válasszal éretnék egyet.

azt hiszem egy káros szenvedély "elviselése" nem szeretet kérdése kell, hogy legyen. már bocs. én nem akarnék soha hamutálat csókolni. ennyi erővel ha annyira szeret, leszokik róla. ráadásul bennem felmerülne az alap kérdés, hogy ez a lány nem tiszteli a testét, akkor én mi a francot akarok tőle?

2013. nov. 2. 23:21
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem is jönnék össze olyan lánnyal, aki cigizik. És mindegy mennyire szeretném, mert ha elkezdene cigizni, azzal:

-Azt bizonyítaná, hogy önmagát sem szereti

-Aki nem szereti önmagát, azt én hogy szeressem?

-Nem törődik az egészségével

-Nem törődik az enyémmel. Előbb vagy utóbb, de valszeg engem is zavarni fog vele.

Az ilyen emberek bele sem gondolnak, hogy egy nemdohányzónak milyen kellemetlen egy dohányzó emberrel.

Mondom ezt úgy, hogy 10 évig dohányoztam, elég erősen. De megundorodtam tőle.

Amúgy meg ha szereted, lerakod. Ha annyira önző ÉS gyenge vagy, hogy ez nem megy vagy nem akarod, a szíved joga, de akkor meg ne csodálkozz, ha otthagy, mert neki meg az szíve joga.

Egyébként sem vesztesz vele semmit, sőt... csak nyerhetsz.

2013. nov. 2. 23:24
 9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. nov. 2. 23:25
 10/22 anonim ***** válasza:

Nem kéne olyan,aki meg akar változtatni.

Ha magamtól leteszem az más,de nekem ne szabjanak ultimátumot.

2013. nov. 2. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!