Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretett egyáltalán ha ennyiért szakít?

Figyelt kérdés
Most este néztük a tv-t én kikapcsoltam mert fél 5kor kelek és megyek 6ra dolgozni, aludni akartam, barátnőm megszólalt, hogy elszámol 3ig, ha nem kapcsolom vissza vége, elszámolt, és azt mondta ennyi, vége és a jegygyűrűjét is letette az asztalra.
2013. szept. 8. 22:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
ilyen tuti nincs, ha meg mégis akkor hál Istennek hogy nem voltam még soha szerelmes...
2013. szept. 8. 22:31
 2/21 anonim ***** válasza:
Ha tènyleg szakít akkor nem ezèrt! Csak most bukott ki!
2013. szept. 8. 22:32
 3/21 anonim ***** válasza:
Ez a csaj hülye mint a segg.
2013. szept. 8. 22:33
 4/21 anonim ***** válasza:
lehet ez egy utolsó csöpp volt amit megelőzött egy tenger de te csak erre a tv-s cuccra emlékszel
2013. szept. 8. 22:34
 5/21 anonim ***** válasza:
53%
woah, asszem elvagyok én egyedül is
 6/21 anonim ***** válasza:
40%
Ilyenkor vigyorgok magamban, hogy de jó is az a bizonyos magány... :)
 7/21 anonim ***** válasza:

Ha csak ennyi, akkor nem szeretett.

Viszont, ha már jegyesk voltatok, akkor valami érzelem mégis lehetett, különben nemet mondott volna már akkor.

Ezért arra gondolok, több is történt itt, legfeljebb ez volt az utolsó csepp a pohárban.

8/21 anonim ***** válasza:
hát ez lehetetlen...
2013. szept. 8. 22:37
 9/21 anonim ***** válasza:
Ha nem beszélted meg vele akkor érthető. Egyébként is baromság együtt aludni.
2013. szept. 8. 22:37
 10/21 anonim ***** válasza:

Mondljuk én nagyon pipa lennék, ha se szó se beszéd, és kikapcsolnák a tévét, mondjuk egy krimi legizgibb részénél.

Máskor talán ha elakarsz érni valamit, meg kéne beszélni...ez úgy általában, mert így ahogy elmondod pitiáner dolog, de bizonyára gyűlt a pohár.

Ez olyan amikor a busz sofőr, látja, hogy rohanok a busz után, amikor végre odaérek, becsukja az ajtót, elég nagy parasztság.

2013. szept. 8. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!