Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretett egyáltalán ha ennyiért szakít?
Figyelt kérdés
Most este néztük a tv-t én kikapcsoltam mert fél 5kor kelek és megyek 6ra dolgozni, aludni akartam, barátnőm megszólalt, hogy elszámol 3ig, ha nem kapcsolom vissza vége, elszámolt, és azt mondta ennyi, vége és a jegygyűrűjét is letette az asztalra.2013. szept. 8. 22:30
11/21 A kérdező kommentje:
kikapcsoltam mivel én megyek reggelre ő meg addig alszik amíg akar, tv-n nem bírok aludni
2013. szept. 8. 22:40
12/21 anonim válasza:
Szomorú, hogy nem veszitek észre mekkora kamu a kérdés.
Amúgy kérdező, ha nem tudsz a tv-n aludni, akkor próbáld ki az ágyat.
13/21 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyenen vita, bár mi akkor már szakítófélben voltunk, előtte mindig meg tudtuk beszélni, hogy na most kikapcsolom, mert kelnem kell. Ha ez ilyen nagy gond nálatok, ne legyen tv a hálószobában, ha nappali/háló van,akkor passz.
14/21 anonim válasza:
Nem beszélted meg vele, nem voltál úriember. Egy szemtakaró és fülhallgató megoldotta volna a komoly gondotokat. Mit csodálkozol?
15/21 anonim válasza:
"Reggel,amikor felkel,fogadok,hogy ő hív fel" :D
Szerintem így lesz,ha nem ma,holnap.
16/21 anonim válasza:
Lekapcsoltad a tévét, mert tévénél nem tudsz aludni. A barátnőd erre szakított veled. Te pedig, itt viháncolsz még mindig, ahelyett, hogy aludnál, mivel fél 5-kor kelsz és 6-ra mész dolgozni. Megérte?
17/21 A.R. válasza:
Hallod ne lepődj meg. Szerintem az utolsó csepp volt ha meg nem akkor sárga papíros....
18/21 anonim válasza:
Különben olyan vagy, mint a férjem, csak akkor vagy hajlandó komolyan venni a másikat, vagy észrevenni, hogy valami nem stimmel, amikor már rád borítja az asztalt. Szerintem is utolsó csepp volt a pohárban. Sőt, utolsó utáni.
19/21 anonim válasza:
biztos volt még valami a háttérben, és ez volt az utolsó csepp, kibukott. Érdemes lenne megbeszélnetek, hogy mégis mi ez a viselkedés, miért tette.
Egy tv kikapcsolás miatt ilyen nincs!
20/21 A kérdező kommentje:
azt mondta nem gondolta komolyan, csak zavarta, hogy soha semmiben nem engedek és mindig az én akaratom érvényesül, mert 5 perc lett volna hátra amiben kiderül, hogy mi lett egy csajjal egy krimiben.
2013. szept. 9. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!