Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új kapcsolatnál mekkora veszélyt jelent az "ex"?
Összejöttem egy lánnyal pár napja. Elég hamar kiderült, hogy 2 hete szakított az exével, akivel eddig ilyen "se veled, se nélküled" kapcsolatban volt. Amikor erre rákérdeztem ő azt mondta, hogy nem érez már semmit iránta, most lett elege belőle, viszont lehet, hogy barátok maradnak, mert az exe fontos neki mint ember. Ez annyit jelent hogy havonta párszor találkoznának. Szerintetek érdemes így folytatni a csajjal, vagy még most lépjek ki ebből? Onnan tudom ezt egyb. hogy az exe rám írt, hogy megkérdezze, hogy a - nevezzük Nikinek - mióta kavar velem. Arra volt kíváncsi hogy a csaj a szakítás után jött e össze velem, vagy velem csalta amíg együtt voltak.
F/21
Ahh emberek, ha ilyen problémák vannak, ha ilyen közeli a szakítás, nem kell rögtön belecsapni az új lecsóba! Lassan is lehet kezelni a dolgokat.
A te részedről az a rész problémás, hogy ha nem bízol a csajban az exét illetően, akkor nem kell rögtön járnod vele... :D Szerintem a kapcsolat a bizalomról szól, ami nem alakul ki olyan gyorsan. Főleg ha kb. 2 heted volt rá, ezek szerint. :)
Én is jóban vagyok az egyik exemmel, és jóban is maradok, legyen akármilyen párom, viszont azért a szakítás után egy két héttel még nyíltak a sebek. Hagyni kell őket pihenni szerintem egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!