Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex. Veszelyt jelent?
Figyelt kérdés
baratommal tavkapcsolatban elunk, legutobb itt volt nalam akkor hasonlitgatott 3x is az exehez.. de ilyen hulyesegekben... kulsosegekre messzirol nem hasonlitok ra ( hal istennek ) de a baratom meg mostis beszel vele egy helyen laktak (telepules) 3 evig voltak egyutt foiskolara is egyutt jarnak ilyen levelezosre.... Meg facebookon is baratom nem szokott semmit felrakni csak egy ket dolgot hobbijarol de a csaj mindenet belikeolja.. -.- baratom nem likeol semmit senkinek..nem el a facebookkal szerintem igaza is van de a like gomb az tudatara adja hogy tetszik neki nem? illetve tamogatja?... hulye erzeseim vannak... :( megbizok benne de eleg nagy konkurencianak tartom az exet ezen a teren foleg ha szereti meg....2013. ápr. 23. 20:57
1/5 anonim válasza:
A párod ha nem lép akkor tetszik neki, hogy két csaj marakszik egymással ömiatta. Hidd el a pasid sem hülye tudja hogy mi zajlik most benned. Szóval elsösorban öt ragadt tökön, hogy ne türje ezt el.
2/5 A kérdező kommentje:
facebookrol ismerem az exet mert meselte h egyutt kezdtek el a foiskolat es likeolok kozul neztem, allitolag mostis joba vannak, de csak rovid telefon beszelgetesek erejeig ha pl foiskola miatt hivja a csaj, baratom aztmondta azert lett vege mert elhanyagolta a csajt, a csaj azota ilyen oregekkel van egyutt... 50+... undorito ha valakinek ez kell fiatal letere !!!! csak a penz... :)) nem lehordasbol de a helyemet illetve poziciomat igyekszem megtartani de nehez a kethetente talalkozasok miatt... en nehezen birom parom nemtudom.. nemtudja mi zajlik le bennem nem mondom neki, mert ugy gondolom ha mondanam mintha a bizalmat kerdojeleztem volna meg. kezdem megszeretni es nehez igy...
2013. ápr. 23. 21:08
3/5 anonim válasza:
Az az ex egy méretes ribi lehet, aki még gerontofil is, szerintem nem kell tőle nagyon félni, de persze jobb az óvatosság :)
4/5 A kérdező kommentje:
nem egy cicababa.. hahah most jot nevettem !!:D egyszer igyis ugyis fogok vele talalkozni :)
2013. ápr. 24. 06:28
5/5 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy egy ilyen ócska kis szutyok bármiféle konkurenciát jelenthetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!