Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszélyt jelentek rájuk?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom, Akit imádtam, sajnos évekkel ezelőtt szakítottam Vele egy ostoba félreértés miatt, és azóta nem mertem elé állni és elmondani az igazat,ill. bocsánatot kérni a hatalmas tévedésemért. Még mindig szeretem, és barátai szerint Ő is engem. Van egy kiállhatatlan barátnője, akinek az jelenti az egyetlen örömet, ha sikerül valakinek ártania. Nem beszéltem a volt barátommal egyszer sem a szakítás óta, viszont Ő bejárt a munkahelyemre, és bánatos szemekkel hosszas nézett, valahányszor ott voltam. A barátnője rettentően gyűlöl. Állandóan áskálódik utánam, megszerezte a számom, és az éjszaka közepén hívogat, össze-vissza terjeszt rólam minden hülyeséget, pedig nem is ismer, soha nem is beszéltünk, de már közel állok hozzám, hogy agyonverem, ha még egyszer meglátom.Ha ránézek, szín tiszta félelmet, gyűlöletet, idegességet és haragot látok. Lehetséges, hogy fél tőlem? Talán veszélyt jelentek a kapcsolatukra?2010. márc. 12. 23:29
1/3 anonim válasza:
persze hogy veszelyt jelentessz,a baratod megbantottad lelkileg nagyon,ezt ha megis megbocsajt,azt nem fogja elfelejteni soha,mindig fog felni hogy ujra megteszed es ezert nem is biztos hogy kibekulsz majd vele,de hat te akartad ezt,akkor most miert nem szalsz le rolla,majd ha fog akarni valamit akkor azt elmondja,de egy bocsanatkerest megtehetsz hogy tobb eselyed legyen,miert nem gondolkoztok hamarabb es utanna cselekedjetek?Jesszus Maria
2/3 anonim válasza:
Egy csajnak ,egy volt barátnő mindig veszélyt jelent.
De mit izélsz annyit....hívd fel a volt pasid mond el az igazat aztán kész...ha nem megy húzz le egy felest majd akkor megered a nyelved.Gondolj arra hogy veszteni valód nincs..
3/3 anonim válasza:
23 35 gondolj arra hogy veszteni valod nincs.
ezen jot rohogtem,ami volt mar elvesztette,igazad van,nem is vesztette hanem o salyat maga dobta el,ezek a nok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!