Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékeny? Jelentek neki valamit? (kérdésed. )
Van egy fiú, akinek régóta tetszem.. ő is tetszik nekem.A kapcsolatunk már átlépte a barátság határát,majdnem összejöttünk, de mégsem... én már teljesen lemondtam róla, mert neki most van egy komoly kapcsolata. Mégis azt veszem észre, hogy :
- még mindig nagyon sokat foglalkozik velem
- sokat hülyéskedünk és beszélgetünk, ami ugyan nem baj
- de még mindig sokszor próbál féltékennyé tenni
- teszteli, hogy fontos -e még számomra.
Miután nekem sikerült róla lemondani hosszú idő után, nagy nehezen most nekem is alakul egy kapcsolat... azt veszem észre, hogy féltékeny a fiúra,és nem akarja hogy nekem is sikerüljön. Pedig neki barátnője van. Akkor miért zavarná ha nekem is lenne barátom? Miért féltékeny azokra a fiúkra akik engem körül vesznek? Számítok még neki valamit?
Köszi a válaszokat mindenkinek. Én nem tudtam eldönteni, hogy még mindig számítok neki valamennyit, vagy csak a büszkeség miatt nem hagyja a dolgot :)
Utolsó.. : igen,az efajta szeretetből már bőven elegem van ):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!