Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek jogosan haragszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan haragszik rám?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy férfi,akivel alakulgattak a dolgok köztünk.Sokat beszèlgettünk,találkozgattunk,jól éreztük magunkat egymás társaságában.Nem múlt el úgy nap,hogy ne beszéltünk volna.Viszont egyik nap kicsit nyűgösebb voltam a kelleténél és a fejéhez vágtam,hogy tudom,hogy nem fog engem úgy szeretni,mint a volt barátnőjét.Ezzel annyira megbántottam,hogy azóta nem áll velem szóba.Levegőnek néz,nem válaszol az üzenetekre ès szó szerint azt mondta,hogy nem akar velem beszélni.Állítólag nagyon befordult.Most mit tegyek?Hogyan békítsem ki?Hiányzik...

2013. szept. 9. 02:11
1 2
 11/16 Baccardi01 ***** válasza:
Ha megkérdezhetem, akkor honnan gondoltad, hogy nem fog úgy szeretni, mint a volt barátnőjét, Előtte, csak mondhatott olyat, ami kiváltotta benned ezt a reakciót.
2013. szept. 9. 07:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Nos,nem mondtam neki semmi mást,emlékeznék rá,ha mondtam volna. Ezt küldtem el neki smsben.De amúgy lehet,hogy tényleg beteg a lelke,ha ennyi idő után nem tudta magát túltenni a szakításon. Pedig a csaj háromszor is átverte. Hogy miért érzem úgy? Hát mindig úgy beszélt a csajról,mintha egy istennő lenne. Az egekig magasztalta és sokat emlegette.
2013. szept. 9. 20:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez gyerekes viselkedés,hogy nem áll veled szóba és nem reagál az üzenetekre.Egy felnőtt ember megbeszélné a dolgot szemtől szemben,nem pedig elvonulna durcáskodni.Én hagynám a helyedben,te bocsánatot kértél,ha nem gondolkozik el ezen,akkor tényleg lelki beteg.
2013. szept. 10. 11:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Kibújt a szög a zsákból..tegnap leírta,hogy találkozott az exével múlt héten és mennyire jó volt vele,meg hogy még mindig szereti és nem is lesz olyan nő,akit ennyire szeretni fog...szóval ennyi :D
2013. szept. 10. 21:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Te pedig magadat ostoroztad,hogy megbántottad "szegényt".

Nagyon befordulhatott,ha az exénél kötött ki.

Azért nem jelentkezett,mert nem tudta még,hogy mi lesz az exével.Esetleg,ha a csaj azt mondta volna,hogy nem,akkor tért volna vissza hozzád,addig talonban tartott.

2013. szept. 11. 10:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát igen..ezt rendesen bekajáltam,de ezentúl megnézem,kiben bízom meg..
2013. szept. 11. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!