Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan haragszik rám? (bővebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszik rám? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, akivel jóban voltam, régen sokat voltunk együtt, és tetszett neki egy srác. Én tudtam róla hogy tetszik neki, de akkor még nem érdekelt különösebben ez a fiú. Aztán jött egy időszak ezzel a lánnyal, amikor konkrétan semmit nem beszéltünk, és nem tudtam hogy neki még mindig tetszik. Én nagyon jóban lettem a sráccal, össze is jöttem vele. A lány megharagudott, azt hiszi rámásztam, próbáltam vele ezt megbeszélni, de nem hiszi el. Jogosan haragszik rám? Úgy érzem nem kérhetek mindenkitől engedélyt. És nem, nem bántam meg, ha újra kezdeném is ugyan így tenném.
2012. jún. 27. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenki a saját életéért felelős. A srác, ha az a lány tetszik neki, nem veled jön össze. Egy ilyenért felesleges haragudni. Nem rád haragszik valójában, hanem saját magára, mert neki nem jött össze, neked meg igen.
2012. jún. 27. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem haragszik Rád jogosan...

Az élet már csak ilyen, azért mert ő kinézte magának és nem tett semmit, hogy legyen belőle valami, nem azt jelenti, hogy akkor ő lefoglalta azt magának...

Szóval helyesen döntöttél.

2012. jún. 27. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem haragszik jogosan, mert az a szegény srác nem az ő tulajdona :D
2012. jún. 27. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:
ugyanilyen helyzetben voltam mint az osztálytársad, régen tetszett egy srác, és a barátnőm összejött vele. akkor nagyon kioszottam bnőmet,és napokig haragudtam rá, de aztán beláttam hogy nem én kellettem a srácnak, akkor ő miért ne lehetne vele boldog?! erre az osztálytársad is biztos rá jön, és Te nem döntöttél rosszul. majd megnyugszik a lány..
2012. jún. 27. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!