Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg ennyire nem bírja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire nem bírja?

Figyelt kérdés
Jó pár hónappal ezelőtt megismerkedtem egy pasival.Annyira meg volt a szikra köztünk,csak úgy pezsgett a levegő.Eddig se belőle,sem belőlem nem váltott ki senki sem ilyen érzéseket.Csak hát volta más gondok is,és a távolság miatt is sok volt a veszekedés.Úgy érezte nem felel meg nekem,és azt akarja,hogy boldog legyek,ezért mondta,hogy vessünk véget ennek az egésznek,holott érzéseink voltak már.Nem haragszik,csak nem bírta már.Viszont beszélgetünk,és nem tudok rajta eligazódni.Egyszer úgy viselkedik,mintha mi sem történt volna,máskor hideg és ideges,de csak pár napja.Alapban nyugodt természetű.Pedig én már változtam,nem okozok feszültséget,mégis oly hamar felkapja a vizet.De miért?

2013. aug. 16. 23:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
De keres mindig.Ha felhoznám nem tudna rá mit mondani,meg nem is ért rá,azért nem találkoztunk.
2013. aug. 17. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!