Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki el bírja viselni kapcsolatban, hogy a barátnője, ha mulatozik, mindig iszik?
Nem vagyok alkoholista, ezt leszögezném. :) De mulatozós társaságból származom. Ugyan nem diszkókba járunk, hanem baráti összejövetel, házibuli, koncert, de ilyenkor szinte mindig iszok. Először sört, aztán pálinkát, bort, és nem csak becsiccsentek így, hanem rendesen berúgok. Nem csúszok-mászok, nem hányok, de berúgok, na. :D Ilyenkor szoktam ám nagyokat táncolni is... Eddig nem volt komoly kapcsolatom, nem is tartottam rá igényt - igazából most sem tartok, csak érdekelne valamit. Az, ha összehozna a sors egy pasival, aki komolyan akarna tőlem valamit, én pedig tőle, vajon el bírná-e viselni, hogy én néha bizony jól berúgok... Van ilyen férfi? :D Én szeretek mulatni, fiatal vagyok, tehát lemondani nem fogok róla.
L21
Ezt hosszútávon nem.
Sok párocskát ismerek és úgy 20-ból 1 párocskánál piál a csaj. De a pasija ilyenkor nem is mutatkozik vele.
azt embert minősíti a partnere.
az ünnep/társasági összejövetel meg nem más,mint nyilvános szereplés.
tehát a válasz nem.
"az ünnep/társasági összejövetel meg nem más,mint nyilvános szereplés."
Nálunk 1 józan ember sem szokott lenni... :)
nincs ilyen férfi szerintem.
Csak csendesen: nincs rondább látvány mint egy részeg nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!