Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nem bírja?
Figyelt kérdés
Jó pár hónappal ezelőtt megismerkedtem egy pasival.Annyira meg volt a szikra köztünk,csak úgy pezsgett a levegő.Eddig se belőle,sem belőlem nem váltott ki senki sem ilyen érzéseket.Csak hát volta más gondok is,és a távolság miatt is sok volt a veszekedés.Úgy érezte nem felel meg nekem,és azt akarja,hogy boldog legyek,ezért mondta,hogy vessünk véget ennek az egésznek,holott érzéseink voltak már.Nem haragszik,csak nem bírta már.Viszont beszélgetünk,és nem tudok rajta eligazódni.Egyszer úgy viselkedik,mintha mi sem történt volna,máskor hideg és ideges,de csak pár napja.Alapban nyugodt természetű.Pedig én már változtam,nem okozok feszültséget,mégis oly hamar felkapja a vizet.De miért?2013. aug. 16. 23:43
1/11 Sir Sarcasm válasza:
talán a napokban jött meg neki ? :D
szerintem csak simán gyenge idegzetű a tag és nem bír magával
2/11 anonim válasza:
Nem valami izmos ipse? Mert akkor megkockáztatom, hogy koxolja magát, és attól idegbeteg.
3/11 A kérdező kommentje:
1:Ő nem bírja a veszekedést,előző kapcsolatában éveken keresztül nem veszekedtek,azt mesélte.Olyan dolgokat tesz,amin én is meglepődök,pl múltkor discoban véletlen lefelejt egy csajt,és nem igazán hatottam meg a dolog.Most elment nyaralni,és teljesen erre volt rápörögve,mintha más nem menne,csak ő.Neki minden olyan nagyon nagy dolog.
2:De izmos igen,mostanában nem járt edzeni.
2013. aug. 16. 23:49
4/11 anonim válasza:
Ha feltűnően izmos, én kicsit gyanakodnék. Én is hirtelen haragú vagyok, de akkor masszívan tartom azt. Ő meg olyan, mintha hullámvölgyben lenne.
5/11 A kérdező kommentje:
Van izma,de nem túlzottan feltűnő,de látszik.Szedett valamiket edzés mellet azt tudom.Valami tömegnövelőket.
2013. aug. 16. 23:56
6/11 anonim válasza:
szerintem ha eddig nyugodt volt, es csak az utobbi idoben ideges, tuti, hogy titkol valamit eloled... erre gondoltal mar?
7/11 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz,milyen téren?
2013. aug. 17. 10:04
8/11 anonim válasza:
No teren, hogy mast szeret, mas kell neki. Vagy esetleg egy elete nehez szakaszaban van es azt titkolna, nem akar gyengenk latszani...
9/11 A kérdező kommentje:
Ha más nő lenne,megmondaná,ennyire ismerem.Nagyon hamar változik a hangulata,és ha nem szólok,akkor is felkapja a vizet,próbál provokálni.Hozzátenném,hogy egy hete nem találkoztunk.
2013. aug. 17. 11:20
10/11 anonim válasza:
Nem keres teged? Vagy te ot ? Nem hoztad fel ezt a temat, hogy miert nem talalkoztok? Es ha talan felhoznad, mi lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!