Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem és keres?
Figyelt kérdés
Azt mondta befejezte velem,mégis folyamatosan keres és érdeklődik,és tudni akarja mit csinálok és kivel és hol.De miért?2013. aug. 13. 16:24
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondja,hogy vége?Néha úgy beszél,hogy vége,aztán meg úgy,mintha mi sem történt volna,pl féltékenykedik.
2013. aug. 13. 16:28
3/13 anonim válasza:
Nekem több ilyen kapcsolatom is volt. Általában az volt az oka a dolognak, hogy még erős volt a hiányérzet, a szerelem még ott volt, vagy csak dühítette a szakítás. Volt ahol pár hónap után már egyáltalán nem keresett, volt ahol le kellett tiltanom mindenhonnan. De volt olyan is, ahol kibékültünk. Azóta is együtt vagyunk :)
4/13 A kérdező kommentje:
Ő sosem mondta nekem,hogy szeret.De éreztem.
Teljesen összezavar ezzel a viselkedésével,nem tudom hová tenni.
2013. aug. 13. 16:34
5/13 anonim válasza:
Mióta voltatok együtt? Ja, és miért szakitott? Ezek lényeges dolgok.
6/13 anonim válasza:
Velem is ezt játszotta több hónapig, majd lett új nő, na ne izgulj onnantól kezdve teljes csend.
7/13 A kérdező kommentje:
Utolsó:Ti is találkoztatok utána,és folyamatosan beszéltetek?Tudtad mit csinál,é ő is rólad,hogy te mit?
Utolsó előtti:Több,mint féléve ismerem.Sok volt a veszekedés,stb.
2013. aug. 13. 23:25
8/13 anonim válasza:
Ha sok volt a veszekedés, simán elege lehetett. Ilyenkor idöt kell adni neki, és nem magadra gondolni:)
Ha más ok áll a háttérben amiröl nem beszélsz, akkor nem lehet tanácsot adni:)
9/13 A kérdező kommentje:
Nincsen más ok.Sok hülyeségen vitáztunk,szerintem ez abból is bekövetkezhetett,hogy heti szinten tudtunk találkozni.
2013. aug. 14. 10:23
10/13 anonim válasza:
6os vagyok. Igen, napi szinten keresett, havonta 1-2szer találkoztunk is. Én rájöttem, ott rontottam el, hogy beszéltünk. A vége az lett, hogy neki új csaj, én romon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!