Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakított velem, és nem tudom túltenni magam rajta, vissza akarom kapni. Mit tegyek/érdemes próbálkozni?
keress mást, nekem bevált mindig. pere eleinte sz.
ar érzés, de elfeledteti idővel
one ítiszes állapotban nem tudsz tenni semmit.
ha nem lennél ennyire begőzölve akkor lehetne lépni.
a diszkóban alapból nem kellett volna hagyni,hogy a gyerek lebeszélje,hanem pofátlanul odanyomulni,hátha bever egyet neked a másik srác.
totál alap csah.
ez azért jó,mert a nők 99%a szerint ez durva erőszak, pattintják az erőszakost az áldozatot választják,aki ne szociális és máris szabad a pálya.
velem is volt ilyen,hogy a csapat fő kanjának nem tetszett,hogy ott csókolgatom az egyik csajt a brigádjából szórakozóhelyen.
odajött,megfogta az arcom,és kérdezte a csajt-hát ez kell neked?-
én meg vigyorogtam,mint a vadalma,mert ezzel gyakorlatilag az ölembe lökte a csajt.
ha nem lett volna nő a dologban,akkor kb 1 perc alatt ütöttem volna szét,mert 8 éve vagyok ölölvívó,de a csajozás az teljesen más.
a másik lehetőség az lenne,hogy társági dinamikát használva beépülsz az ő társaságába a szórakozóhelyen,megmutatod,hogy simán tudsz lenni a figyelem középpontjában,és felcsíped a társaság legjobb nőjét,a kiszemeltedet meg végig neg-eled.
az ilyesmi vége az,hogy kb ő fog utánad iszkolni ha elmész vécére,vagy amit egyedül leszel.
ezeket mind meg lehet lépni és működik.
de one ítiszes állapotban tuti nem jön össze,csak ha már rendkívül tapasztalt vagy és amint írod nem vagy egyenlőre.
uh amit jelenleg tehetsz,hogy dugsz és dugsz és tapasztalatot szerzel,aztán ha már némileg lecsillapodtál,alkalmazhatod a fenti módszereket a célszemélyen is.
Ugyanebben a helyzetben vagyok, csak én egy barátommal és nem barátnőmmel:) Próbálj meg tovább lépni. Tudom, hogy nehéz, mert nekem sem megy még... Nekem valamennyire segít az, hogy a barátom akivel mindez történt még csak nem is köszön.
Bulikban ha látom mással, általában énis az iváshoz szoktam folyamodni, de ez nem jó. Próbálj meg magasról tenni rá, ne figyelj oda.
Próbáld meg előnybe helyezni a rossz tulajdonságait és talán idő múltál megutálod és el is felejted. Remélem sikerülni fog neked is és nekem is :)
Szerintem a tanácsokat fogad meg! Kivéve azt amelyik azt mondta hogy csak "dúgj meg dúgj" mert akkor ugyan olyan lennél mint a volt barátnőd
Remélem kiheverted már?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!