Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben (veszekedés)? Mit jelent ez?
Tegnap összevesztem a barátommal, egy piti kis apróságot felfújt és hisztérikázik. Mondtam neki hogy én nagyon szeretem őt, de nem bírom ezt a viselkedését (hiszti, csúnyán beszél, fontosabb a büszkesége) és ha nem változtat, akkor szakítás lesz a vége. Erre meg még jobban bepöccent hogy oké, akkor szakítsunk. Hozzátenném elég elkényeztetett, kicsit azt hiszi körülötte forog a világ. Mondtam neki hogy hát akkor ennek valóban nincs értelme ha csak én akarok küzdeni a kapcsolatunkért. Ez volt tegnap.
Ma megcsörgetett 11 körül de kb 2 másodpercig csörgött a telefonon, ha nincs mellettem valószínű hogy észre sem veszem. Aztán írt facebookra hogy "látod most is én próbálkoztam, hívtalak... te nem..."
Nem értem komolyan. Szépen elmagyaráztam tegnap hogy csak akkor működhet ha kompromisszumot kötünk, de ő meg csak a sajátját fújja, aztán még ő mondta hogy inkább szakítsunk. Mit jelent most ez?
A barátom is ugyan ezeket csinálja :O meneküüülj.
barátom 30 éves, és nem hiszem hogy meg fog már változni.
Minden apró veszekedést felfúj, hisztizik és hirtelen azzal zárja le hogy ennek a kapcsolatnak így nincs értelme, és hogy velem nem lehet megbeszélni semmit...
-_- he? Én meg csak nézek, hogy mivan? Szépen beszélek hozzá, érvelek erre ez a válasza. Totál nemnormálisak az ilyen srácok, menekülj mielőtt még rosszabb lesz.
És amikor megbánt nem "kényszerít" arra hogy még te kérj tőle bocsánatot? Mert az enyém csinálta már ezt.
Fuss és vissza se nézz :)
Tudom tanácsokat adni könnyű, én se hagytam még el. De hát az ilyen önbizalomhiányos csajok ragaszkodnak a szerencsétlen pasikhoz, hogy majd megváltoznak, majd jobb lesz stbstb...
Nem fog megváltozni, tök logikátlan amit csinál. A kicsi világából nem fogod tudni kimozdítani, maradjon csak ott ha neki ez jó :)
Ilyen hisztis érzékeny pasim (főleg hogy még logikátlanul is csinálja) még nekem se volt úgyhogy ne aggódj, van elég normális is. :)
Köszi a válaszokat!
De, állandóan magát állítja be ártatlannak és még kérjek én bocsánatot...
Na, most küldött egy smst:
"Úgy gondolom h amig szeretjük egymást addig ne szakítsunk. Én még szeretlek."
Újabb smsm:
"Próbálom fejben elképzelni mással, de csak addig jutok h megdugnám és ennyi, nem terveznék mással a jövőben, csak veled"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!