Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszekszik velem állandóan a párom?
"Ilyenkor menstruál?" :D
Hát, ritka hisztis pasid van. Jogosan akadsz ki és olyan nem létezik, hogy valami ne legyen a háttérben. Talán a munkahelyén belefárad mások kioktatásába és ezt a fáradtságot rajtad vezeti le. Lehet, hogy kellene egy kis szünetet tartanotok?
Igen, ahogy mondod, hisztis. Ő se tudja mi lenne a jó neki szerintem. Amikor együtt vagyunk nincs semmi gond, mondhatni "lesem minden szavát" de van hogy az sem jó neki, mert mindig talál magának valamit amin veszekedhet, pl mondjuk szóvá teszem hogy "Édesem, azért van az étkezőasztal, hogy azon együnk, nem pedig az ágyon", de ő meg nem bírja annyira a szüleimet (pedig jól elbeszélgetnek) és nyarvog hogy ő nem megy addig le amíg lent vannak, inkább éhezik addig.
Én meg már kicsit unom ezt. De még ő ír nekem olyan smseket hogy "Szeretlek, de nem jó így, nem bírom ezt.", de ez szerintem csak érzelmi zsarolás akar lenni a részéről mert ha ott vagyok és akkor kerül szóba a szakítás, akkor patakokban folyik a könnye úgy sír, de mégis annyira büszke hogy inkább megtartja magának a dolgait.
Szóval nem tudom mit tegyek... Valahogy észhez kéne téríteni, de hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!