Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszekszik velem állandóan?
Figyelt kérdés
3éve járunk a barátnőmmel.Ez idó alatt háromszor hazacuccolt.Majd 2-3 hét múlva vissza.(most tartunk a negyediknél)Az a baj,hogy állandóan veszekszünk.Ő egyszerüen képtelen kibírni 2 napot veszekedés nélkül.Már sokszor nemtudom mi is jó neki.Egy csomó mindenben megkért,hogy változzak meg,amit meg is tettem a kedvéért.Ezt ő el is ismeri.De a veszekedések ettől függetlenül megvannak.Valahogy azt érzem rajt,hogy nemtudja hol jó neki.Nálam sem igazán,de otthol sem.Hiszen mikor hazacuccol,rá kétnapra már hív telefonon.
Pedig mindig ő akar elmenni.Én sohasem küldöm.Tudom,nemszabadna visszafogadnom mert igy teljesen hülyének nézhet.De én nagyon szeretem,hisz ezenkívül nincs semmi baj vele...
Mit kellene tennem,hogy végetvessek ennek az állapotnak?(mármint,hogy hagyja abba az állandó cuccolást)
Illetve ő mitől lehet ilyen?
2009. jan. 2. 19:54
1/5 anonim válasza:
attól ilyen, hogy látja hogy ezt veled meg lehet csinálni, kiköltözök, visszaköltözök és te,mint egy nyuszi (bocs de ez van) mindig visszafogadod!
2009. jan. 2. 19:58
2/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy nyeregbe érzi magát.De én jobban arra lennék kiváncsi,hogy miért jó neki ha veszekedés van?
2009. jan. 2. 20:10
3/5 anonim válasza:
Vannak emberek akik szeretnek veszekedni. Ezt most halál komolyan mondom. Én is átestem egy ilyenen amit leírtál és a vége felé többször rá is kérdeztem, hogy most miért is veszekszel velem? És ő sem tudta megmondani, de ennek ellenére nem szólalhattam meg úgy, hogy ne találjon benne valamit ami neki nem tetszik. Azt az elköltözősdit mi nem játszottuk végig, mert megmondtam, hogy az ajtó egyirányú: csak kifele vezet. A mi kapcsolatunknak válás lett a vége kevesebb, mint egy év után...
2009. jan. 2. 20:26
4/5 anonim válasza:
A lényeg ebben van: "Valahogy azt érzem rajt,hogy nemtudja hol jó neki." Erről kellene beszélgetni vele, hogy ha valóban ez a baj, akkor tudjon magának válaszolni.
2009. jan. 2. 20:29
5/5 A kérdező kommentje:
Magának mindig bemagyrázza,sőt őszintén vallja,hogy az apjánál jobb mint velem.De az van mégis mikor hazacuccol,hogy másnap már keres telefonon.Következő hétvégén eljön hozzám.Sexel velem,tök jó minden de mégis még hazamegy.Aztán az egész felgyorsul,és azt vesszükészre,hogy 1-2hét és ismét nálam lakik.Aztán kezdődik minden előlröl.Hogy miért jó ez neki?Pedig már nem tizenéves.(21)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!