Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év után hogyan?
Szerintem így már nincs jövője a dolognak... Mondd meg, hogy elmész, még nem tudod hová, de neked ez így nem jó.
Ismerkedj, persze mikor már független vagy. Rengeteg helyes, rendes férfi van még egyedül. Biztosan találsz magadnak valakit, aki viszont szeret. Ne legyen a 4 évből 5-10-majd 50év, ha úgy sem vagytok együtt boldogok.
21N
Normális, egészséges felnőtt ember képes társ nélkül is élni adott ideig, és képes egyedül is jól érezni magát a bőrében.
Elég gáz dolog csak azért együtt maradni valakivel, mert félsz az ismeretlentől vagy attól, találsz-e utána mást.
A szíves mélyén tudod, szereted-e még azt az embert. Ha igen, közösen tegyetek azért, hogy a kapcsolat ismét mindkettőtök számára jó legyen.
Ha meg nem szereted, állj meg a saját lábadon és lépjél tőle külön útra, őt is tiszteld meg azzal, hogy nem csak kapaszkodónak használod, mert egyedül gyenge vagy.
Sajnos ugyanebben a helyzetben vagyok, csak már a szakítás után pár nappal.
A 4 évünkből, ha őszinték vagyunk, az utolsó 1 már csak vergődés volt. Már nem volt meg az az érzés, hogy biztosan vele akarom leélni az életem, nem kívántam úgy. Elkezdtek érdekelni más férfiak, persze egy-egy flörtnél sosem mentem tovább, mert tiszteltem a párom. Bizonytalan voltam sokszor. Részéről talán nem is lett volna probléma, de mások lettek az igényeink. Nagyon nehezen hoztuk meg a döntést, millió utolsó esély, persze semmi nem változott. Aztán jött a nem szakítunk, de tartsunk szünetet rész, aminek nem volt értelme, mert szintén a bizonytalanság volt.
Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, mert mi is ragaszkodtunk egymáshoz, hiszen hatalmas problémáink nem voltak, de már inkább úgy éltünk, mint a lakótársak.
Szóval nehezen, de döntöttünk. Sokszor elbizonytalanodom, de akkor belegondolok a problémákba és tudom, hogy így kellett történnie. Még nehéz időszak áll előttem.
Azt tanácsolom, hogy ha nálatok is hasonló a helyzet, akkor ne húzzátok meg hónapokat, éveket. Biztosan érzed, hogy fektetnél-e több energiát a kapcsolatba, sajnos én nem tudtam.
Én mehetek haza, de így sokat kell majd utaznom a munkahelyre saját költségre, de ez csak átmeneti állapot.
Biztos
Előző vagyok. Lemaradt a vége.
Biztos érzed, hogy tudsz-e több energiát fektetni a kapcsolatba. Én éreztem, hogy nem, másra vágyom, csak magamnak sem mertem bevallani.
Ha ezt érzed, akkor sajnos nincs értelme folytatni.
Előttem is nehéz időszak áll, de muszáj kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!