Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mért hülyülnek meg a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért hülyülnek meg a lányok egy kapcsolatban 1-2hónap után? (lennt leírom részletessen)

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem ,hogy most járok egy lánnyal kb 2 hónapja és egyik napról a másikra szakitani akar velem. Nincsenek túl jó indokai. Azt mondja hogy ő nem kapcsolatember és hogy ez neki nem megy, többet nem akar velem találkozni. Úgyan ez volt az elöző bnőmmel is, 2hónap után szakitani akart de végül nem szakitottunk és 8hónapig jártunk.Egyik barátommal is 2hónap múlva szakitott a csaja. Tehát ez a kérdés hogy,mért van ez, velünk van a baj vagy a lányokkal?

#kapcsolat #szakítás #hülyülnek
2013. júl. 4. 14:41
 1/10 anonim ***** válasza:
nyilván már azelőtt is hülyék voltak, csak 2 hónapig szüneteltették :D
2013. júl. 4. 14:43
 2/10 anonim ***** válasza:
a világgal
2013. júl. 4. 14:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerelmesek, csak azért jöttek össze veled, mert épp nem volt jobb dolguk, azt hitték idővel kialakulnak az érzéseik, de mégsem. Aki szerelmes, évekig együtt marad a párjával, és nem akar szakítani vele, nem hogy 2 hónap után.
2013. júl. 4. 14:44
 4/10 Akszidentális Errőr ***** válasza:

Én csak egyszer tapasztaltam ilyet, hogy egyik pillanatról a másikra kitalálta, hogy neki nem való kapcsolat és szakítani akar, de később kiderült, hogy már a kapcsolat legelején megcsalt, és folyamatosan csinálta. Szóval bűntudata volt.

Remélem nálad nem ez a helyzet.

2013. júl. 4. 14:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem hogy megcsalt volna épp ezért nem értem. Akkor ezek szerint nem szeret engem,de akkor mér mondja ha nem érzi?
2013. júl. 4. 14:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Na ezt inkább tőle kérdezd.. mivel én magam sem értem ezeknek az agyament észjárását.

Amúgy meg ne általánosíts, nem minden lány ilyen (szerencsére).

2013. júl. 4. 14:54
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Mert nem szerelmes, nem vonzod, unalmas vagy, nincs személyiséged, nincs humorod, xar vagy az ágyban, nincs semmi a külsőd mögött, papucs vagy, unalomból volt veled, csak azért volt veled, hogy ne "égesse" megát azzal h szingli.

Bármi lehet.

2013. júl. 4. 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:

7-eske nem empatikus...

Persze a nők már írták, hogy szerelem, meg minden, meg nagy szavak... ok, de ezzel nem mész sokra.

Én férfi szemszögből nézem a dolgot inkább!

1. Ne próbáld meg kitalálni, hogy mi zajlik a lány fejében, férfiként úgy sem fog sikerülni, időpazarlás.

2. Szerelem, meg ilyesmi: ok, de ezt nemigen tudod befolyásolni, tehát ezzel ne foglalkozz.

3. Sokkal inkább magadon változtass, a saját hozzáállásodon és jobban is fogod magad érezni.

Értékeld át a dolgokat: mit érsz te és mit ér a lány... próbáld objektíven nézni. Nem lenézni kell a lányt, de ne is gondold magad kevesebbnek.

Egy kapcsolatban legyetek egyenrangúak, senki nem tesz szívességet a másiknak, mert vele van!

Ne abban a dimenzióban gondolkodj, hogy "ő szakít lehet velem", hanem abban, hogy majd kiderül, hogy "mennyire felel meg nekem", nem csak ő szakíthat, te is, ennek jó tudatában lenni. Jó, ha tudatában vagy, hogy nagyon sok másik lány is van!

Nem tesz jót, ha aggódsz a kapcsolatért: "who cares, losts controll the relationship" ha aggódsz, kicsúszik a lábad alól a talaj és kontrollt veszítesz a kapcsolatban.

Vedd még hozzá, hogy vagy már, vagy nem soká úgyis felnőtt, önálló férfi leszel és mint ilyen, kiélvezheted a szabadságot is, nem kell mindenképpen párkapcsolat, próbáld meg anélkül is jól érezni magad! :)

Sztem ez a lényeg.

Amúgy sok nő csinálja, hogy keres egy oroszlánt és próbálja szelídíteni, azután sikerül, és lesz egy kiscica a hímoroszlánból. De aztán már nem kell, mert neki oroszlán kell, nem kiscica! (Popper Péter) :)

Továbbá: kicsit távolabb áll a témától, de sztem nagyon nagy, Ranschburg Jenő óriási egyéniség volt és a humora is nagyon finom:) : http://www.youtube.com/watch?v=N4t2tToJ-Qg

2013. júl. 4. 17:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak nagyon szépen köszönöm, nem is sejted mennyit segítettél :)
2013. júl. 4. 19:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Nincs mit, örülök, ha sikerült segíteni! Hasonlón én is átmentem már, állj a sarkadra! :D
2013. júl. 5. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!