Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat rendbehozás vagy szakítás?
Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt. Mostanában elkezdett hanyagolni ha írok is 10-20-30 percet akár 1-1,5 órát kell várnom hogy vissza írjon. A legjobb barátom kórházba került és ezért féltékeny lett, lehet itt is rá kellett volna jönnöm hogy nem bízik bennem. Sokszor apróságokon besértődik.
Hogy lehetne rendbe hozni a kapcsolatunkat? Vagy hagyjam rá és váljanak ketté az útjain? Esetleg ne foglalkozzak vele és én is 15 percenként írjak vissza, kéressem magam esetleg legyek vele semleges?
A válaszolók azon része, akik erre a kérdésre értelmesen, empatikusan tudnak releváns választ adni, na ők most épp nagyon alszanak. Kb három-négy óra múlva kezdhetsz számítani hasznos válaszokra.
2013. jún. 30. 04:48
2/10 anonim válasza:
Az általad leírtakból úgy tűnik, hogy egyikőtöknek kevés az, ami a másiknak sok. Nagy jövőt nem lehet ennek jósolni. Te döntesz.
2013. jún. 30. 04:50
3/10 A kérdező kommentje:
Megtudom várni, ha kell 1-2 napot várok és addig majd kihúzom valahogy.De nekem a válaszok most nagyon sokat jelentenének.
Amúgy azt kihagytam hogy én 14 vagyok a srác pedig 19. Elgondolkoztam hogy lehet hogy zavarja a korkülönbség, de az elején még ő mondta hogy a kor nem számít, most miért változna meg a véleménye?
2013. jún. 30. 04:52
4/10 anonim válasza:
Mert az "eleje" óta gyűjtött egy kis tapasztalatot, és rájött, hogy mégsem olyan jó így. 5 év ilyenkor még nagyon nagyon sok. De ezek csak feltételezések. Te ismered, nem mi.
2013. jún. 30. 05:00
5/10 A kérdező kommentje:
Tapasztalatot gyűjtött, ezt hogy érted? 6 hónapig minden rendben működött.
2013. jún. 30. 05:04
6/10 anonim válasza:
Jó, én nem voltam ott:D Felvetettem mint lehetőséget, hogy a hat hónap alatt lehet, hogy rájött, hogy mégsem jó ez így neki valamiért.
2013. jún. 30. 05:05
7/10 anonim válasza:
Bár akkor nem féltékenykedne. Lehet csak véget ért nála a rózsaszín köd szindróma.
2013. jún. 30. 05:06
8/10 A kérdező kommentje:
ha véget ért volna akkor mi oka lenne féltékenykedni?
2013. jún. 30. 05:09
9/10 anonim válasza:
7 hónap után még a legnagyobb egyetértésnek kellene lenni. Szerintem hagyd... nem illetek össze.
2013. jún. 30. 05:25
10/10 A kérdező kommentje:
Nem egyet értési gondok vannak hanem elhanyagoltság, féltékenység és némi folyamatos besértődöttség érződik rajta.. Olyan mintha nem lenne a régi, és ezt nem csak én vettem észre Ha megkérdezem hogy van-e valami baja akkor szokásos semmi a válasz..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!