Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
B67 kérdése:
H szakítsak úgy a párommal, h úgy érezze, h sohasem szerettem igazán? És mit tegyek, h erősnek látszódjak?
Figyelt kérdés
Egy sráccal megyek randizni, és ugyanakkora hívtam a megbeszélt helyre mint amikor szakítok párommal. A srác tudja is ezt, és beleegyezett. 1 hónapja vagyok együtt párommal, és amikor ő kimondta, h szeret én lefeküdtem vele, és elvettem a szüzességét. Ez nyilvánvalóan rossz döntés volt. Szóval mit tegyek annak érdekében, h erősnek, magabiztosnak tűnjek? Belül nem kicsit fáj, de tudom, h így lesz a helyes, tekintve, h leszar engem magasról, egyáltalán nem úgy viselkedik mint egy szerelmes. 19/L2013. ápr. 7. 20:45
11/12 anonim válasza:
ma 22:04 szerintem akkor beszélj ilyen hangnemben, ha te nem csináltál soha baromságot. Így hiteltelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!