Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak? Mit tegyek?
Lassan 9 hónapja van egy kapcsolatom, szerelmes vagyok a páromba és ö is belém. De állandóan vitázunk,összekapunk. Eddig 'csak' aféltékenykedésen mentek a veszekedések, de mostanában minden apró dolgon úgy össze tudunk veszni, hogy akár órákon át nem szólunk egymáshoz. Kezdem unni, de szakítani nem merek. Beszéltünk már együtt erröl nem egyszer, mindig arra jutunk,változtassunk,mert nem akarjuk elveszíteni a másikat.
Nem érzem már azt,mint kapcsolat elején. Mármint a viták nagyon megviselnek és olyankor mindig rádöbbenek,hogy inkább vitázzunk,csak legyen ott nekem,de elmúlt az a bizonyos varázs,amit az elején éreztem,hiába szerelmes vagyok belé,más. Nem tudom mitöl.
Félek,hogy egyszer ö unja meg a sok vitát... néha úgy érzem,hogy hiába a komoly jövöbeli tervekkel, nem illünk egymáshoz.
Nem tudom mit tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!