Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított de akkor se értem teljesen mi okból. Szerintetek?
Egyik hétvégén még mentem ki hozzájuk nagyon éreztette velem hogy szeret..aztán egyik pillanatról a másikra időt kért na ez már furcsa volt de hangoztattta h nem szakitott csak időt kért.. jó elég furcsán reagáltam erre ő még furcsábban szerintem hagytam neki időt de sokáig nem bírtam 2 nap xd aztán irtam de furi volt aztán találkoztunk farsangkor megölelt ,megcsokolt de gyorsan elment mertcsak benézett a haverjaival..a következő héten próbáltam vele beszélni kisebb sikerekkel valentin napra is kaptam az ajándékot de akkor utána jött egx üzenet h szerinte szakitsunk nemértettem nagyon bántott azóta egyszer kétszer beszéltünk rákérdeztem miért egyszer aztmondta nemérzi amit régebben az időt is azért kérte..hallottam olyat is h nemakar a hátam mögött semmit csinálni azért döntött igy de mivel ő 16 tombolnak a hormonjai és neki most nics komoly kapcsolatra szüksége de csak velem tudná ugy elképzelni. hát elég kesze-kusza de lényegében ennyi...és akkor a kérdések: Miért szakithatott tényleg nagyon szerettem és őis szeretett és elvileg még mostis nagyon szeret?! Visszatudom valahogy hóditani?? ja és még annyi h hellyel közel megbeszéltük de azért olyan furcsa nemnagyon keres ..ésha én keresem vagy bunkozik vagy esetleg nemir vissza kivéve ha elkapom egy olyan pillanatát..ehez hozzátartzik az h a fiú koleszes....negativat ne létsszi...:(( lehet hülye vagyok de szeretem ezt a fiút és ismerem nem az a rosszándékkú velem most mégis olyan furcsa...mielőtt összevesztünk is annyit beszétünk mindenféléről lés nem akarom elveszteni mert most sirni tudnék a helyzetünktől....találkoznom kéne vele? személyesen jobb ezt megbeszélni ? vagy mi ?? naa ez a végee szeretném visszakapni ...:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!