Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 23/F vagyok. Három év együttlé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23/F vagyok. Három év együttlét barátnőmmel. Két éve összeköltözés. A hazugságok az ő irányából szétszakítottak minket. Esetleg ha valaki tud értelmes válaszokat arra hogyan lehet ezt túlvészelni. Megköszönném. Help. Pls?

Figyelt kérdés
A nap minden percét együtt töltve éltünk. Kivétel munkaidő, egyebek. Baráti kapcsolatok hanyagolva csak neki életem. Egymásnak éltünk. Szakítás. Három napja csak zokogás és magamba roskadás. Qrvára ne gyertek azzal hogy lónyál szánalom vagyok vagy hogy gondoljak a rosszra a kapcsolatból a qrva életbe. /és rohadtul tudok helyesen írni de most rohadtul leszrom/ Istenem. Annyira fáj. új érzem baj lesz. :S :''' ( (

2013. febr. 21. 15:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A határozott cselekvés elűzi a sz*r érzéseket! Menj le buliba, vagy akárhogyan keríts magadnak valami kalandot, attól majd jobban leszel. Bármi ami leköti a figyelmed hogy nem a volt kapcsolat körül járjon.
2013. febr. 21. 17:02
 12/13 anonim ***** válasza:

nem szomorkodni! az hogy vége lett azt jelenti hogy nem ő volt az igazi. pláne hogy hazudozott. (bár kíváncsi lennék miket...

nem mondom egy darabig piszok rossz lesz, de tényleg össze kell szedni magad. van egy csomó csaj a világon aki rendes pasit szeretne magának és nem ribi.....

vadássz:)

hidd el, nekem is volt olyan időszak hogy padlón voltam, és úgy éreztem hogy magányosan pasi/férj nélkül fogok meghalni....ezen kijelentésem után fél éven belül már menyasszony voltam, azóta pedig boldog házas.

nem szabad feladni SOHA!!!!!!!!!

26/N

2013. febr. 22. 18:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom, hogy igenis éld meg a fájdalmat. Sírj, szenvedj, ha az esik jól, akkor dühöngj. Fáraszd ki magad, melózz, sportolj, tanulj, amennyit csak bírsz. Nagyon szar lesz még sokáig. Aztán lesznek jobb napok. Aztán megint szarabbak, ez sokáig hullámzani fog. Ilyenkor nincs vigasz, ezt magadban kell elsősorban lerendezni. Előbb-utóbb majd elcsendesedsz, beletörődsz és lassan elfogadod. Nincs recept, tényleg csak az idő segít. De az tényleg. Nekem is másfél évbe került, de túl vagyok rajta és most már más miatt esz a fene. Reménytelen szerelem, de ilyen a formám. Üdv.
2013. márc. 11. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!