Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rossz fiúk dobnak, a jó fiúkat dobják. Mennyire tartjátok igaznak?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a lányok hiába keresik mindig a biztonságot, ha ez már megvan nekik, egy idő után megunják, és az izgalmakat kezdik keresni. Hiába kapnak meg minden kedvességet, és odafigyelést, nem elég nekik. Inkább vannak azzal, aki kiszámíthatatlan.2013. febr. 11. 19:43
1/16 anonim válasza:
Inkább úgy mondanám: a rossz fiúk átvágnak, a jó fiúkat átvágják.
2/16 anonim válasza:
vedd figyelembe, hogy nem ez az átlag és ez abszolút nem általános.
4/16 anonim válasza:
Ez eléggé általánosnak mondható. Nem kell teljesen kiadnod magadat egy kapcsolatban, nem kell túl jónak lenned, mert akkor a másik fél ezt kihasználja, akár teljesen akaratlanul is.
5/16 anonim válasza:
Na és ez?:
csaj: én egy olyan rossz fiúra vágyom, aki csak hozzám jó.
pasi: én egy olyan jó lányra vágyom, aki csak velem rosszalkodik.
6/16 anonim válasza:
Nagyjából igaz, csak az a baj, hogy általánosítasz.
Nem mindenkire vonatkozik akár jó, akár rossz fiú.
A lányok pedig nem szeretik a langyos állóvíz szerű kapcsolatot. Ezért fürdünk be sokszor a fiúkkal. Hiába látjuk, hogy rossz fiú, még is érdekes, és vonzó.
8/16 anonim válasza:
igaz én voltam mind 2 szerepben de meglepő néha h a lányok milyen hülyék úgymond jófiú szerpben megcsaltak utánah elhatároztam h jó nemleszek nem érimeg..
9/16 anonim válasza:
Alapvetően a "jófiú" kategóriába tartozom, és bizony sokszor megszívtam a csajokkal. Aztán néhányszor "rosszfiú" lettem, nem is annyira szándékosan, hanem mert nem voltam annyira oda ezekért a csajokért, és nagy meglepetésemre ezek a lányok "kapartak az ajtómon". Őszintén meglepett a dolog. Azóta sosem adom ki magam teljesen egy lány felé, mindig fenntartok egy pici bizonytalanságot benne, és ez így tök jól működik.
10/16 anonim válasza:
Nem általánosít ez tény! Ha valakiért oda vagy, akkor megérzi és egy idő után rádun, vagy azt érzi, hogy ááá ezt a madarat úgyis megcsalhatom, hisz oda van értem. Ez alól kivétel lehet, ha valaki esetleg mélyen vallásos és még a szüzességét is csak házasságban szeretné elveszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!