Számotokra milyen dolog kakilni? Jó vagy rossz dolognak tartjátok? Tetszik a vele járó "kikapcsolódási idő", vagy éppen hátráltatónak érzitek? Milyen egyéb véleményeid vannak róla?
Szerintem lökött vagy, hogy ilyet kérdezel....
Egyébként ha valakinek szorulása van, annak kínszenvedés ez a dolog.
Főleg nők válaszát várom a kérdésre, mert általában szégyellősebbek ebben a témában mint a férfiak, de itt anonimban, gondolom nincsenek ilyen korlátok.
"Szerintem lökött vagy, hogy ilyet kérdezel.... "
Miért is? Egy természetes testfunkció mint az evés vagy a szex. Nem nagyobb cucc erről kérdezni, mint arról, hogy hogyan szoktál enni és miért élvezed az evést.
ha egészséges vagyok (nincs székrekedésem, és nem is megy a hasam) akkor kifejezetten szeretel ülni a wc-n és olvasni közben :) van mikor nem jó, pl vendégségben, de itthon a saját wc-men jó dolog :D
22/L
Ha könnyen jön, akkor igazi felüdülés:D Viszont a szorulás az nagyon durva tud lenni...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!