Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális szerintetek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális szerintetek, hogy emiatt szakítottam?

Figyelt kérdés

Azért szakítottam egy fiúval, mert szerintem igénytelen. Pontosabban: nem mos kezet soha sem wc után, sem kutyasímogatás után, sem azután, hogy hazaér (tehát megfogdossa a buszon a kapaszkodót, boltajtón a kilincset, pénzt fogdos, stb.) vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy csak akkor mos kezet, amikor tusol.

Nem törli ki a seggét kakálás után.

Zsírosabb típusú az arcbőre, de nem is kicsit és semmit sem tesz ellene. Ez úgy tűnt föl, hogy a szatén párnahuzat furán nézett ki. Sok agyalás után rájöttem, hogy a bőre miatt. Szerintem az a normális, ha tusoláskor szappannal mosuk meg az arcunkat, reggeli mosdáskor elég a sima víz is. De ő sosem szappanozta az arcát.

Szerintetek is igénytelenség, amiket írtam? Volt, aki hülyének nézett, hogy ezek miatt szakítottam...

2013. febr. 11. 02:49
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Volt egy lany itt aki azt meselte h a parja a szobajaba uritett rendszeresen es nem dobta ki.
2013. febr. 11. 07:27
 42/59 anonim ***** válasza:
0%

És miért is kezdtél ki vele? GOndolom mert ő volt a "menő csávó" de egy tisztább srác már "lúzer" lenne elsőre :D

Szokj hozzá a bunkók ilyenek.

2013. febr. 11. 08:37
 43/59 anonim ***** válasza:
100%

Azért ahhoz, hogy egy ilyet kifogj, marha nagy "szerencse" kell. :)

Ezt az ügyet szóba hoztad neki? Ha igen, mit reagált?

Most is van barátnője? :D

2013. febr. 11. 08:56
 44/59 anonim ***** válasza:

Fuj, gusztustalan !

Ne legyen mar igenytelen!

En is szakitottam volna.

2013. febr. 11. 08:58
 45/59 anonim ***** válasza:
Ez így tényleg sajna nagyon nagyon igénytelen... nem törli ki a sz*os se*gét nekem ez sok. :D
2013. febr. 11. 09:08
 46/59 anonim ***** válasza:

És,hogy tudtál együtt lenni egy olyan fiúval fél évig aki ilyen????? Fél év sok idő...kb.3 hónap alatt szakítani kellett volna vele.

Azért azt nem tudhatod mi történt a wc-n,szerintem ha nem törli ki akkor büdös lett volna.

Hogy tudtál vele szexelni,ha ilyen undorító volt????

2013. febr. 11. 10:30
 47/59 A kérdező kommentje:

Ahogy rájöttem a dologra, szakítottam. Addig nem vettem észre, mert csak 1 napot/délutánt voltunk együtt.

Csak a kézmosást említettem neki párszor, olyankor meg is mosta, mikor rászóltam, dehát nehogymár ilyenért szólni kelljen ennyi idősen...

És tényleg nem volt büdös.

43., igen, kb. 2 éve kapcsolatban van egy lánnyal.

42., ő kezdeményezett, én észre se vettem azelőtt. És nem egy menő tíus, de nem is az a visszahúzódó.

Azóta amúgy figyelem rendesen a fiúkat. Addig semmi sincs, míg ki nem derítem minimum a kézmosást, csak ismerkedés.

2013. febr. 11. 11:46
 48/59 anonim ***** válasza:
Van barátnője 2 éve?Akkor már elég rég szakítottatok!
2013. febr. 11. 11:55
 49/59 A kérdező kommentje:
Igen, kb. 3 éve szakítottunk, de akkoriban még nem voltam fent az oldalon.
2013. febr. 11. 12:03
 50/59 anonim ***** válasza:
68%

Hát figyelj a kakis dolog durva, a bőréről nem tehet (nem hiszem hogy sima szappanozás segítene rajta) az meg hogy nem mindig mos kezet hát én igazából lesz*arom... Nem is kell minden után... kell a szervezetbe egy bizonyos mennyiségű kosz hogy ellenálló legyen az immunrendszered. Most nem azt mondom hogy nem kell kezet mosni de az a legkevesebb... Engem kifejezetten irritál ha valaki ilyen fertőtlenítő géllel mászkál és undorodik hozzányúlni bármihez.

Amúgy meg a fiú személyéről nem írtál semmit. Ezek ellen lehet tenni ha szólsz neki. Ha amúgy meg egy nagyon rendes ember akkor nem érte meg kidobni...

2013. febr. 12. 18:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!