Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális szerintetek, hogy emiatt szakítottam?
Azért szakítottam egy fiúval, mert szerintem igénytelen. Pontosabban: nem mos kezet soha sem wc után, sem kutyasímogatás után, sem azután, hogy hazaér (tehát megfogdossa a buszon a kapaszkodót, boltajtón a kilincset, pénzt fogdos, stb.) vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy csak akkor mos kezet, amikor tusol.
Nem törli ki a seggét kakálás után.
Zsírosabb típusú az arcbőre, de nem is kicsit és semmit sem tesz ellene. Ez úgy tűnt föl, hogy a szatén párnahuzat furán nézett ki. Sok agyalás után rájöttem, hogy a bőre miatt. Szerintem az a normális, ha tusoláskor szappannal mosuk meg az arcunkat, reggeli mosdáskor elég a sima víz is. De ő sosem szappanozta az arcát.
Szerintetek is igénytelenség, amiket írtam? Volt, aki hülyének nézett, hogy ezek miatt szakítottam...
És miért is kezdtél ki vele? GOndolom mert ő volt a "menő csávó" de egy tisztább srác már "lúzer" lenne elsőre :D
Szokj hozzá a bunkók ilyenek.
Azért ahhoz, hogy egy ilyet kifogj, marha nagy "szerencse" kell. :)
Ezt az ügyet szóba hoztad neki? Ha igen, mit reagált?
Most is van barátnője? :D
Fuj, gusztustalan !
Ne legyen mar igenytelen!
En is szakitottam volna.
És,hogy tudtál együtt lenni egy olyan fiúval fél évig aki ilyen????? Fél év sok idő...kb.3 hónap alatt szakítani kellett volna vele.
Azért azt nem tudhatod mi történt a wc-n,szerintem ha nem törli ki akkor büdös lett volna.
Hogy tudtál vele szexelni,ha ilyen undorító volt????
Ahogy rájöttem a dologra, szakítottam. Addig nem vettem észre, mert csak 1 napot/délutánt voltunk együtt.
Csak a kézmosást említettem neki párszor, olyankor meg is mosta, mikor rászóltam, dehát nehogymár ilyenért szólni kelljen ennyi idősen...
És tényleg nem volt büdös.
43., igen, kb. 2 éve kapcsolatban van egy lánnyal.
42., ő kezdeményezett, én észre se vettem azelőtt. És nem egy menő tíus, de nem is az a visszahúzódó.
Azóta amúgy figyelem rendesen a fiúkat. Addig semmi sincs, míg ki nem derítem minimum a kézmosást, csak ismerkedés.
Hát figyelj a kakis dolog durva, a bőréről nem tehet (nem hiszem hogy sima szappanozás segítene rajta) az meg hogy nem mindig mos kezet hát én igazából lesz*arom... Nem is kell minden után... kell a szervezetbe egy bizonyos mennyiségű kosz hogy ellenálló legyen az immunrendszered. Most nem azt mondom hogy nem kell kezet mosni de az a legkevesebb... Engem kifejezetten irritál ha valaki ilyen fertőtlenítő géllel mászkál és undorodik hozzányúlni bármihez.
Amúgy meg a fiú személyéről nem írtál semmit. Ezek ellen lehet tenni ha szólsz neki. Ha amúgy meg egy nagyon rendes ember akkor nem érte meg kidobni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!