Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális szerintetek, hogy emiatt szakítottam?
Azért szakítottam egy fiúval, mert szerintem igénytelen. Pontosabban: nem mos kezet soha sem wc után, sem kutyasímogatás után, sem azután, hogy hazaér (tehát megfogdossa a buszon a kapaszkodót, boltajtón a kilincset, pénzt fogdos, stb.) vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy csak akkor mos kezet, amikor tusol.
Nem törli ki a seggét kakálás után.
Zsírosabb típusú az arcbőre, de nem is kicsit és semmit sem tesz ellene. Ez úgy tűnt föl, hogy a szatén párnahuzat furán nézett ki. Sok agyalás után rájöttem, hogy a bőre miatt. Szerintem az a normális, ha tusoláskor szappannal mosuk meg az arcunkat, reggeli mosdáskor elég a sima víz is. De ő sosem szappanozta az arcát.
Szerintetek is igénytelenség, amiket írtam? Volt, aki hülyének nézett, hogy ezek miatt szakítottam...
Lehet már letépte előbb.:) Nem mindenki hagyja a végére a tépést. Én már félúton letépem például.:D
De mindegy igénytelen volt ettől függetlenül.
ma 03:43
akkor sem mosott kezet... :)
Ballerina, ez eszembe sem jutott :D
Mondasz valamit... Az a szomorú, hogy ki is nézném belőle :D De az azért már tuti szagos lett volna :D
De az is lehet, hogy a papirral nem akarta felsérteni Kula Bá' érzékeny bőrét :)
Kérdező:
a Wc ben amikor bent volt hallottál beszélgetést? Vitatkozást esetleg? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!