Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a párommal 1 hónapja, de szeretem. Mit tegyek?
3 év járás után, még mindig nem tudtam mit akar,egy csukott könyv volt előttem,amibe nem engedett bele nézni,furcsán is viselkedett. A szakítás és a nem szeretlek jelei látszódott rajta.Én rosszul éreztem magam végig,de nagyon szeretem!! Büszke nő vagyok,könyörögni nem akartam 3 év sok idő már a könyörgéshez,így szakítottam azzal a szöveggel,hogy már nem szeretem. igen ám,de abban a pillanatban mikor kimondtam,,ő teljesen kitárulkozott irányomban,hogy ő mindenkinél jobban szeret bármit megtenne értem.És láttam rajta,hogy ezt őszintén mondta.Majdnem elsírta magát,pedig ő is büszke ember!!
Gondoltam utána már kiábrándító lett volna ha bejelentem, Hogy igazából én is szeretlek baby,csak hazudtam mert nem akartam gyenge nő lenni a szemedben szakításkor.
Mit tegyek? Ő kell nekem!! Nem állíthatok oda,hogy igazából megbántam,és kezdjük ujjra.Mert az megint fura,mert egy hisztis pi.sa benyomását kelteném aki taktikázik!! Nehéz!! segítsetek!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!