Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen az idegemre megy, mit csináljak?
5
És igazat beszél a szakajtott virágod?:DDD Tányleg p.cs vagy?:DD
Szia!
Tipikusan "az a bizonyos" nőtípus. Ha még csak két hónapja jártok, ne add fel, még nem kell rögtön a szakításra gondolni. Próbálj ki egy egyszerű módszert: ha duzzog, hagyd rá. Ne szólj hozzá, ne tulajdoníts a dolognak egy dekagrammnyi jelentőséget sem. Persze ne felejts el kiállni magadért. Ha azt mondja, hogy p*cs vagy, avagy ilyen-olyan vagy, azért közöld vele, hogy nincs igaza, majd hagyd a bánatba, hadd durcizzon. A végén ő fog majd odamenni hozzád, mintha mi sem történt volna. Tudom, nem egyszerű, de nekem ez például működött. Majd értesíts a fejleményekről! ;D
-BGD- 21/F
Én is szoktam hülyeségeken kiakadni, durcázni, bár alig a felén sértődök meg komolyan. Pont most határoztam el, hogy le fogok erről szokni, mert ez nekem se jó, meg neki sem. Bár általában én azon szoktam kiakadni, hogy a párom véleményem szerint sokszor és sokat iszik alkoholt. Nem a napi 1-2 sörre gondolok, hanem a néha heti 2-3 lerészegedésre. Bár mióta vizsgaidőszak van és itthon van, azóta ez megszűnt, szóval jórészt a koli miatt van, ahol folyton kínálják. Ő meg elmondja nekem, én meg hisztizek, mert azt hiszem, hogy velem nem jó valami, azért iszik.
Szóval lehet, hogy a barátnődnek is vannak ilyen dolgai, ami az ő személye elleni támadásnak vesz. Próbáld meg megkérdezni, hogy olyankor konkrétan mi bántja, mit érez, ami miatt így viselkedik, mert valami oka biztos van. Azt is mondd el, hogy ezt feltétlen meg kell oldani, mert ez egyikőtöknek se jó, plusz a kapcsolatotok is rámehet. Ha ezek után sem próbál változtatni, akkor sajnos itt már nincs mit tenni: vagy elfogadod, és együtt lesztek, amíg meg nem un/unod, vagy elhagyod :S
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!