Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez randi lesz vagy nem randi? Hogy viselkedjek? Teljesen tapasztalatlan vagyok.
20 éves vagyok már, ennek ellenére soha nem volt még barátom, nem is csókolóztam, nem is voltam randin, semmi sem volt. Elég visszahúzódó és félénk vagyok, nehezen ismerkedem, meg eddig mindig olyan közösségekbe jártam, ahol túlnyomó többségben vannak a lányok.
Most azonban az interneten megismerkedtem egy fiúval. Vagyis egy egész társasággal, mert van egy fórumszerűség ahol a kedvenc zenei műfajunkat tárgyaljuk ki. Ez a társaság (8-10 fő) többször szokott együtt koncertre menni, vagy akár csak beülni valahová beszélgetni. Na én itt új tagnak számítok, de van ez a fiú (19 éves), akivel sokat beszélek neten mostanában (privátban, nem a fórumon). Mindenféle témát meg tudunk beszélni, nagyon szimpatikus, nagyon hasonlóan látjuk a dolgokat. Szóval ő folyamatosan győzködött, hogy a legközelebbi személyes talijukra én is menjek el. Mivel akkor már napi több órát chateltünk, és egyre szimpibb lett, reménykedtem, hogy a talin történhet valami, de hát voltunk 9-en, mindenki beszélgetett mindenkivel, s bár ez a fiú kedves-aranyos volt, és többször odajött hozzám, mégsem vettem észre "olyan" közeledést.
Azóta is nagyon sokat beszélünk neten, én így a személyes tali után (ahol még jobban megtetszett) egyre inkább vágyom a társaságára. A lényeg: jövő hétre megbeszéltünk egy találkozót, kettesben. De igazából úgy történt, mintha csak két haver beszélt volna le egy talit. Írta, hogy kedden délután azon a környéken jár, ahol én lakom, de lesz 2 szabad órája, amikor nem tudja, mit csináljon. Mondtam neki (de úgy tettem, mintha viccből írnám, nem akartam, hogy tudja hogy én szeretnék valamit), hogy lemehetek és beszélgethetünk vagy elüthetjük valamivel az időt. Írta, hogy oké, az tök jó lenne. Szóval most ott tartunk, hogy kedd délután találkozunk, hogy "mászkáljunk a környéken és elüssük az időt". De nekem az fura, hogy időközben chaten egyre többet bókol nekem, na nem olyan egyértelmű bókokat, de néha elejt ilyeneket, hogy "élőben amúgy sokkal jobban nézel ki, mint a facebookos képeiden", vagy "végre egy lány, akivel lehet értelmesen beszélgetni."
Az a kérdésem, hogy szerintetek ez a keddi találkozó most mi lesz? Én szeretném ha lenne valami köztünk, de kezdeményezni nem merek. Hogyan viselkedjek a talin, mit vegyek fel? Ha megkérdezi, hova menjünk (mert ugye én ismerem a környéket), javasoljam, hogy üljünk be valahova, ahol tudunk nyugisan beszélgetni, vagy az már túl "randis" lenne? Nem tudok mit kezdeni a helyzettel. :S
Bocsi a regényért!
20/L
Nem baj, hogy hosszú, mert jól leírtad, és megfogalmaztad! :D
Szerintem ez ismerkedés. Szóval egyiksem, nincs eldőlve semmi, csak szeretne mégjobban megismerni téged, mert még ő sem tudja, hogy mi van. Ha randira hívna, és nem biztos magában, akkor veled bánna el, ha utána visszavonulót fújna. Ha viszont kijelentené, hogy csak baráti találkozó, akkor viszont a barátságot könyvelné el, és ezt sem akarja gondolom. Szóval szerintem ez egy ilyen megismerős találkozó, ami után valószínűleg jön majd egy randi is nem sokára. És igen beülhettek valahova inni valamit. Amúgyis hideg van, szóval eléggé kézenfekvő, hogy valahova bemenjetek, szinte természetes. Átlagos, vagy egy leheletnyivel csinosabb öltözet.
20/l
Sok sikert, majd mesélj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!