Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy teljesen negatívak irántam a lányok?

Figyelt kérdés
Volt pár lány akiket nagyon szerettem,mikor elmondtam nekik,de ők elutasítottak.Most is szeretek egy lányt 2 évvel fiatalabb én 17 vagyok.Ennyire még egy lányt sem szerettem.De ő olyan negatív,bunkó velem.Ő tudja,hogy szeretem,de direkt szívat.A viccet férretéve,tényleg vannak olyan emberek,akiknek nem rendelt az élet egy tárat ? Ugyanis még soha nem volt barátnőm sőt egy lány sem akik valami vonzalmat tanusított irántam.
2013. jan. 26. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:
A csajokat szívatni kell, nem pedig szerelmet vallani nekik.
2013. jan. 26. 23:08
 2/3 anonim ***** válasza:
17 vagy basszus, majd ha 30 évesen se lesz nőd, akkor elmondhatod hogy nem rendelt neked társat az ég. A következő válaszokban majd kapsz pát jó tanácsot.
2013. jan. 26. 23:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem gáz hogy 17 évesen nem volt még barátnőd. Ki előtt szívat a lány? Akkor is amikor többen vagytok vagy amikor kettesben? Ha tudja hogy tetszik neked kérdezz rá hogy ő mit gondol rólad vagy hívd el randizni. Vagy mondd neki azt hogy te őszintén elmondtad az érzéseidet de hogy ő csak szivat és mondja meg hogy mit akar mert neked ez nagyon rosszul esett. És hátha magához tér és összejösztök:) Drukkolok:)
2013. jan. 26. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!