Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Mit tegyek? FONTOS!
Figyelt kérdés
A barátnőm szakított velem egy cfiú miatt.(Gondolom értitek,hogy mit jelent az a c).Nem vagyok rasszista.Mit tegyek? És még beszélni se tudok vele normálisan mert teljesen elvan szállva magától,hogy az a fiú milyen jó.2012. nov. 2. 21:06
31/37 A kérdező kommentje:
21:42 már lefeküdtek:/
21:44 nekem ő kell
2012. nov. 3. 19:03
32/37 anonim válasza:
Akkor hajrá legyél egy gyökér!Menj aztán biztos benne vannak a hármasban is!Aztán majd kenj magadra egy kis iszapot,hogy elvegyülj közöttük és éljetek 3-an boldogságban,ha ennyi eszed van!
33/37 anonim válasza:
Mond meg a szüleinek, hogy cigányfiúval van a lányuk. Az neked mennyivel lesz jobb, hogy szétkurja mindenféle jött ment. Azzal boldog leszel, ha mással van? Ő már soha nem lesz a tiéd. Én elmondanám a szüleinek. Álmodozásból biztosan nem fogsz újra összejönni vele.
34/37 A kérdező kommentje:
19:17 Nem akarom hármasba
19:26 De attól félek,hogy akkor mégjobban megutál ha elmondom a szüleinek.És ha netalán visszajönne hozzám akkor már nem fog.És igen nem akarom hogy szétkurja.De szerintem már megtette!!!
2012. nov. 3. 20:43
35/37 anonim válasza:
Nem fog visszamenni hozzád hát nem érted?? Ez egészen biztos.
36/37 anonim válasza:
Nem érti hagyd rá!Szerintem már azért nem kommentel senki mert érthetetlen a gyerek!
37/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok érthetetlen.Csak azt nem birom felfogni,hogy miért pont egy ci.gány fiúért dobott.
2012. nov. 4. 18:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!