Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » SOS! Mit tegyek? FONTOS!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Mit tegyek? FONTOS!

Figyelt kérdés
A barátnőm szakított velem egy cfiú miatt.(Gondolom értitek,hogy mit jelent az a c).Nem vagyok rasszista.Mit tegyek? És még beszélni se tudok vele normálisan mert teljesen elvan szállva magától,hogy az a fiú milyen jó.

2012. nov. 2. 21:06
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
A lány nem c.De én szeretem a lányt.De viszont alig áll velem szóba annyira elvette az eszét az a cfiú.És elfeledni nem tudom.Mit tegyek?
2012. nov. 2. 21:12
 12/37 anonim ***** válasza:
Kéne neked a c-s után?!
2012. nov. 2. 21:13
 13/37 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsóval. gondolj bele.. kellene neked még ezek után? tudod hogy előtte egy C tipusú pasija volt..
2012. nov. 2. 21:15
 14/37 A kérdező kommentje:
21:11 igen fehér vagyok szóval fehéret hagyott ott c.ért
2012. nov. 2. 21:15
 15/37 A kérdező kommentje:
21:13 lehetséges
2012. nov. 2. 21:16
 16/37 anonim ***** válasza:
Tudod mit? Nem szoktam ilyet mondani, de akkor meg is érdemled a helyzeted, mert egy se.gfej vagy. Álmodozz csak arról a lotykáról, akiben akár ebben a pillanatban is egy c-s farka van. Idióta...
2012. nov. 2. 21:18
 17/37 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt a rohadt cézést.. Cigány és kész. Rasszizmus kiírni a cigányt? Nem. Már a c osztályú tűzvédelem jut az eszembe ettől a sok cézéstől... Ha szereted mond meg neki és ha ezt nem bírja felfogni akkor összekell barátkoznod az elfelejtéssel.
2012. nov. 2. 21:20
 18/37 A kérdező kommentje:
Hát azért nem lotyka.De már énis gondoltam rá hogy már lefeküdtek meg ilyesmi.Pedig velem nem feküdt le mert én még várni akartam vele és őis velem.
2012. nov. 2. 21:21
 19/37 anonim ***** válasza:
Veled várni akart, igen, az meg levette a lábáról pillanatok alatt. Ne légy ilyen naiv... :/
2012. nov. 2. 21:22
 20/37 A kérdező kommentje:
21:22 hogy érted?tényleg levette a lábáról pillanatok alatt? de énis várni akartam vele.Már kezdem úgy érezni hogy szar voltam neki.
2012. nov. 2. 21:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!