Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy viselitek a szakítást ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselitek a szakítást ha azért mentetek szét mert nem egyeztetek? Kort/nemet kérek

Figyelt kérdés
Szép Csendben szenvedtetek vagy próbalkoztatok az exnél utólag? Mennyi ideig voltatok padlón?

ma 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szép csendben szenvedek, mert tudom, hogy oka volt a szakításnak, értelme nem lenne az újrakezdésnek, ezáltal nem is próbálkozom nála utólag sem.

Ha nem voltunk elég felnőttek kompromisszumokat kötni, vagy épp egyikünknek nem volt ez prioritás, ott nincs miről beszélni.

2 hete vagyok padlón, de majd felállok.

22/Nő

ma 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azta elso, ez nagyon erett gondolkodasra vall 22 evesen, bar tobb ilyen fiatal lenne ☺️ sok sikert kivanok neked es sok oleles ♥️
ma 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy alkalom volt, amikor utólag is próbálkoztam. Abból újra összejövés aztán még rondább szakítás lett.

Úgyhogy soha többé nem kell valami még egyszer, ami elsőre is elromlott.

24 Nő

ma 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a legkönnyebben feldolgozható szakítás, megy az élet tovább. Az sokkal fájdalmasabb ha valaki nagyon jól passzolóval nem sikerül.
ma 15:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első 2 hèt nehèz volt, utàna egyre jobban tudatosult bennem, hogy semmit nem kaptam vissza. Nèha azèrt ràmtör, hogy hiànyzik, de igyekszem. 28/F
ma 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vàlaszolò vagyok. Kb. Ez 5 hete tart.
ma 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!