Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit szóltok hozzá? Tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok hozzá? Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Több év után szakított velem a barátnőm. Igazából azt éreztem, hogy nincs minden rendben, de azért erre nem számítottam hogy ezt kapom majd. Szakított velem, majd másnapra le is törölt faceről. Utána 2 nappal láttam, hogy másnak írta, hogy mennyire szereti. Ezen eléggé felhúztam az agyam mert akkor a hátam mögött tutira kavargatott! Miért nem szakított már korábban, miért kellettem neki addig amíg nem volt a másik biztos? Hogy volt képes velem összebújni amikor már tudta mi a helyzet és játszani a szomorút mindig amikor elbúcsúztunk egymástól? Hogyan tegyem túl magam ezen?

2012. okt. 15. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezeket nyugodtan megírhatod neki is emailben!

Azonkívül, hogy az "idő mindent megold" nem tudok más tanácsot adni.Lépj rajta túl.Könnyebb,ha nem tartod vele sehogy a kapcsolatot.Gyáva volt magyarázkodni,és így akarta óvodás módon lezárni a dolgotokat.

2012. okt. 15. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert egy olcsó kis r.nc volt a barátnőd, gyenge jellemmel. Addig nem volt bátorsága kirakni téged, míg nem volt benne biztos, hogy nincs megfelelő utánpótlás. Sajnos vannak ilyenek, nem lehet ez ellen mit tenni. Csak reménykedni, hogy egyszer valaki ugyanúgy elbánik vele, ahogy ő tette veled.
2012. okt. 15. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát nézd ő ilyen inkább örülj annak hogy elhagyott egy olyan ember aki téged nem tisztelt:)
2012. okt. 15. 18:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Készülj fel haver mert a nők többsége ilyen, nem csak egy-kettő. Olyanok mint a majmok, nem eresztik az egyik ágat míg meg nincs a másik....

Legalább most már van tapasztalatod és tudod milyen árulkodó jelekre figyelj.

2012. okt. 15. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem azért, de hogy nem tűnt fel, hogy van valakije...?
2012. okt. 15. 18:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazából az zavar, hogy ez a több, mint 3 év ment a kukába és beáldoztam érte rengeteg dolgot. Mert hülye voltam. Pl. az iszonyatos féltékenysége miatt nem nyitottam új emberek felé és a régi barátok is elmaradoztak...
2012. okt. 15. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem tehetsz mást, mint hogy visszaszerzed a régi barátaid, szerintem menthető a dolog. Egy kis idő múlva újra tudsz majd ismerkedni csajokkal is, de mindenképp felejtsd el ezt a kis lotyót, nem érdemli meg, hogy miatta szenvedj.
2012. okt. 15. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi sem megy ebből is tanulsz
2012. okt. 15. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!