Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot szeretnék kérni?
Figyelt kérdés
Van egy barátom 3 hónapja nagyon szeretem őt,de unalom mellette az életem,képtelen vagyok szakítani,mert szeretem,de lenne egy másik pasi akivel viszont nem lenne unalmas az életem sőt boldogabb lennék,de tényleg nem tudom elengedni a mostani barátom. Micsináljak? Maradjak ebben a kapcsolatban? Vagy lépjek?2012. szept. 30. 11:27
1/8 anonim válasza:
lépj, 3 hónap az semmi nem hiszem, ha ilyeneken gondolkozol akkor annyira szereted..
2/8 A kérdező kommentje:
Itt az is a probléma,hogy elég nehezen viselem a változásokat és őt már megszoktam és biztos nekem és félek egy bizonytalanba bele ugrani,mert akkor egyedül maradok amit nem szeretnék.
2012. szept. 30. 11:32
3/8 anonim válasza:
Én nem értem a lánytársaimat! Lehet, hogy még tapasztalatlan vagyok? Ha semmi de semmi sem jó a palival, akkor miért szeretik? mit szeretnek rajta?
Miért nem azzal a pasival járnak aki kedves, figyelmes, szórakoztató érdekes stb.
Az unalom az borzasztó dolog. Elvesztegeted az életed egy idejét. Vagy az egész életedet egy ilyen pali mellett akarod leélni? Mikor akarsz boldog lenni? Az élethez bátorság kell, ahogy anya is mondja. Bátor volt, váltott, még időben. és 30 éve boldog és érdekes életet él, amit nekem is biztosítani tud.
5/8 anonim válasza:
Tényleg el kéne hagynod, 3 hónap után nem ragaszkodhatsz ennyire hozzá. A barátnőm ugyanígy járt, de ő két évet volt együtt a sráccal és csak úgy tudott tovább lépni, hogy bejött a képbe egy másik srác. Akkor neked mi a gond?
6/8 anonim válasza:
A szerelem vak, de egy hirtelen fellángolás is. Ahogy hagy alább az érzés, úgy jönnek elő a hibák, amik nem tetszenek valakiben. Lépj tovább, mert ez fokozatosan csak rosszabb lesz.
7/8 anonim válasza:
Lépj:) ha igazán szereted A mostani barátod akkot nem szerettél volna bele a másikba:) +3honap nemsok. Amúgy hány evesek vagytok?:) meg mit szeretsz benne ha unalmas stb?:)
8/8 anonim válasza:
"Tanácsot szeretnék kérni?"
Igen, nekem úgy tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!